FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB 3-0

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0// Reacție vehementă la adresa steliștilor: "Cum poţi să înduri o asemenea umilinţă? Au fost «nesimţiţi» ăştia de la Sibiu"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 16:53

FCSB a fost învinsă clar de AFC Hermannstadt, 0-3, în sferturile Cupei României, după un joc slab al echipei roș-albastre.

După meci, GabI Balint, fost jucător la Steaua, a criticat jocul prestat de elevii lui Nicolae Dică și a lăudat evoluția celor de la Hermannstadt.

"Ambele echipe şi-au îndeplinit obiectivul. Sibiul a mers mai departe, iar FCSB a ieşit de pe teren cu toţi jucătorii valizi.  Este o umilinţă foarte mare. Cum poţi să înduri o asemenea umilinţă? Toată echipa Sibiului câştigă lunar cât un jucător de la FCSB.

Puteam accepta dacă se califica Sibiul după un meci echilibrat, decis după prelungiri. Au fost «nesimţiţi» ăştia de la Sibiu. Cum să nu închizi meciul la 1-0 sau la 2-0? Cum să ataci tot timpul?

Cei de la Hermannstadt atacau mereu, cu câte 4 jucători. Erau mereu pase verticale. Atacanții nu coborau să primească mingea, ci se duceau pe poziții viitoare. Gazdele au atacat mereu și atacanții erau în dueluri unu contra unu și aproape mereu le câștigau. Erau mai motivați, mai concentrați, mai dornici de victorie.

A fost meciul cu Lazio, acum meciul cu Hermannstadt. Astea se adună. Clar se schimbă fața echipei în play-off, dar tot sunt probleme", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (95)
mioriticul
mioriticul  •  02 Martie 2018, 08:14

Postat de mioriticul pe 05 Februarie 2018, 20:41 >>>> Nu-i nici o problema. FiCiSiBi va fi eliminata de „nemtii“ de la Hermannstadt , iar campionatul il vor cistiga „ungurii“ de la CFR. Machedonii vor plinge la TAS si slujitorii jijisti pe Jesepe

1422898941351462
Dan Antoniu  •  02 Martie 2018, 05:58

mai dica ia-ti patronul de mana si mergeti amandoi de va bagati capul in nisip !!!

indolentu
indolentu  •  01 Martie 2018, 20:27

daca sint profesionisti sper ca ziaristii gsp fie in editie tiparita fie in articolele online sa redacteze un articol in care sa fie prezentat care echipa din liga 1 sau divizia A cum era odata a mai pierdut la un asemenea scor adica la 3 goluri diferenta in timp regulamentar de joc de la o echipa din liga secunda in cupa romaniei

Vezi toate comentariile (95)
Comentează