FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Am tras linie după Dinamo - Steaua » 5 concluzii după Derby de România: plusurile și minusurile celor două rivale

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2016 11:01

Dinamo și Steaua au terminat la egalitate, 0-0, în turul semifinalei Cupei României, după un meci slab.

GSP.RO îți prezintă 5 concluzii după Derby de România și care sunt jucătorii care au ieșit în evidență, atât pozitiv, cât și negativ.

Vlad Olteanu, sigur și cu tupeu

În absența lui Filip, suspendat, Rednic l-a titularizat pe banda stângă pe tânărul Vlad Olteanu, aflat la al treilea meci pentru Dinamo. Jucătorul de 19 ani l-a avut adversar direct pe Gabi Enache, jucător cu mult mai multă experiență, dar s-a descurcat foarte bine.

Aflat la primul meci important din carieră, Olteanu a fost unul dintre cei mai buni dinamoviști și a câștigat multe dueluri în fața adversarilor. Olteanu a fost sigur în intervenții și nu s-a complicat. În plus, fundașul a avut tupeu și a urcat de multe ori în atac, pentru a-și ajuta colegii din ofensivă.

Chipciu dezamăgITOR din nou

Alex Chipciu a fost din noul unul dintre cei mai slabi jucători ai Stelei. Mijlocașul, care a purtat banderola de căpitan, a ratat două ocazii în prima repriză. Ce mai mare șansă a avut-o în finalul primei părți, când a șutat peste poartă din șase metri.

Mijlocașul a greșit de multe ori și a jucat la fel ca în ultimele meciuri, nereușind să fie jucătorul decisiv, care era înainte de accidentare.

Un "plus", totuși. Alex n-a mai fost de nota 3 în Gazetă. A luat 4!

Rotariu RĂMÂNE INCONSTANT

Suporterii lui Dinamo își puneau speranțe în Rotariu, cel care în ultimele meciuri dădea semne că revine la forma de acum doi ani. Aseară, Roti nu a reușit să își pună colegii în valoare, prin pase decisive, și nici nu a putut să marcheze.

Mijlocașul alb-roșilor a irosit câteva ocazii mari și a avut o evoluție slabă, chiar în meciul în care se spunea că mai mulți impresari au venit să îl vadă. 

 

5
a fost nota pe care Rotariu a primit-o din partea Gazetei Sporturilor

CUPLUL Mevlja - puljici E BLINDAT

De la reluarea sezonului, Rednic a preferat să meargă pe mâna cuplului Mevlja - Puljici, lăsându-l pe banca de rezerve pe Andrei Marc.

Decizia a fost una bună, iar în meciul cu Steaua cei doi au fost cei mai buni jucători ai lui Dinamo și au câștigat duelurile cu jucătorii din ofensiva Stelei. Fundașii alb-roșilor au avut intervenții sigure și au dovedit ca sunt oameni de bază în echipa lui Dinamo.

Stanciu,  cel mai bun STELIST

Nicușor Stanciu a început meciul ca rezervă, dar a intrat în minutul 59. Decarul Stelei și-a făcut imediat simițită prezența și demonstrat că este cel mai bun jucător din lotul lui Reghe și unul dintre cei mai buni jucători din România.

Stanciu a creat mereu pericol la poarta lui Cerniauskas și a dirijat bine jocul roș-albaștrilor. În plus, în finalul meciului, mijlocașul a șutat perfect de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara porții dinamoviste.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
749942881781235
Mircea Hortensiu Tomus  •  03 Aprilie 2016, 08:59

Cu excepția intrigantului DERBY DE ROMÂNIA , folosit impropriu și scandalos de mincinos, restul e acceptabil.

schwartz69
schwartz69  •  04 Martie 2016, 16:50
Postat de cainelup pe 04 Martie 2016, 16:39

"Rotariu, cel care în ultimele meciuri dădea semne că revine la forma de acum doi ani" - pai, inseamna ca si-a revenit, pentru ca asa era si acum 2 ani. Ce, daca mai scapa cate un gol inseamna ca era mare fotbalist ? Si Rus mai nimerea cate un gol si tot prost era.

da da Rus, uitasem de el ! ce puscarie de jucator ! cum dadea el centrarile alea ''covrig'' numai prin spatele portii :)))))))))

cainelup
cainelup  •  04 Martie 2016, 16:39

"Rotariu, cel care în ultimele meciuri dădea semne că revine la forma de acum doi ani" - pai, inseamna ca si-a revenit, pentru ca asa era si acum 2 ani. Ce, daca mai scapa cate un gol inseamna ca era mare fotbalist ? Si Rus mai nimerea cate un gol si tot prost era.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează