FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - DINAMO 1-3

Andone contraatacă: "Domnul Negoiță trebuia să reacționeze și când Mutu a spus că e în căutarea unui antrenor"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 22:38

Ioan Andone îi atrage atenția lui Ionuț Negoiță, după comunicatul dat de patronul dinamovist în care a acesta l-a tras la răspundere pe antrenor că trebuie să vorbească doar despre fotbal.

"Voi face o analiză, nu mai zic că tragem linie pentru că m-a luat gura pe dinainte atunci. Meciul cu Iași e mai dificil de pregătit decât cel cu Steaua. Cu Steaua toți jucătorii se mobilizează și singuri.

În primul rând, domnul Negoiță trebuia să reacționeze și când Adi a spus că e în căutarea unui antrenor.

În al doilea rând, eu am greșit că am spus acele chestii. Domnul Negoiță poate spune orice pentru că dânsul dă banii. De la el putem accepta orice critică, de la alții mai greu. La Dinamo nu poți avea o săptămână de liniște", a declarat Andone la TV Digi Sport.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după victoria de la Gaz Metan Mediaș, scor 3-1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
929371553813840
Robin Gene  •  16 Decembrie 2016, 23:41

Dumnezeule,si Andone asta ezte pus pe pricina.Ar trebui sa dea dovada de intelepciune,si sa lase discordia.

iry79
iry79  •  16 Decembrie 2016, 11:43
Postat de englezu pe 16 Decembrie 2016, 08:54

Ca Andone nu e un mare antrenor, stim cu totii; ca jucatorii sunt in majoritate modesti, iar stiam. Dar sunt de partea lui Ando : lasati-l dom'le in pace, judecati-l la final ! Stim cine este Negoita - cel cu banii; OK; dar Mutu, cine e Mutu, vorbesc de Mutu-conducatorul, nu de Mutu-fotbalistul ! Cum isi permite el sa se tot amestece, dar mai ales, sa strice atmosfera la Dinamo ? Fotbalul e un joc colectiv, unde este important sa faci o coeziune, o legatura intre toti componentii echipei, care sa conduca la o stare de spirit buna pentru performanta. Andone, lupta pana la sfarsit, chiar daca tu ai rolul cel mai greu: ai rezultate esti bun, nu ai, pleci singur ! Bafta Ando ! Hai Dinamo !!!

Si eu sunt de aceeasi parere, Andone trebuie lasat sa-si faca treaba, daca nu erau problemele de arbitraj si fundasii centrali erau putin mai atenti, Dinamo putea fi mult mai sus in clasament.

cainelup
cainelup  •  16 Decembrie 2016, 11:31

Continua sa-si faca prieteni Andone, baiat destept, isi asigura viitorul.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează