FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - U CRAIOVA 2-1, 3-6 LA GENERAL

Antrenorul lui FC Botoșani după victoria cu Craiova: "Mi-au demonstrat acest lucru" + mesajul lui Moruțan pentru FCSB

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 19:21

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, și-a felicitat jucătorii pentru victoria reușită cu U Craiova, 2-1, în returul semifinalei Cupei României. U Craiova a avansat însă în finală, 6-3 la general. 

"Băieții au avut o atitudine extraordinară, ceea ce îmi demonstrează că ei au crezut că putem întoarce scorul și că au caracter. Sunt oameni responsabili și pentru asta merită felicitări. 

Se putea lăsa golul de 2-0, dar nu sunt eu în măsură să analizez aceste lucruri. Eu trebuie să îmi văd de echipa mea. Eram îndreptățiți să credem în calificare dacă intram cu un avantaj de două goluri la pauză. Poate se nășteau niște energii suplimentare în rândul jucătorilor mei. 

Și eu cred că Moruțan e într-o revenire de formă, dar și din punct de vedere mental. Stăm mult cu el de vorbă, a trecut printr-o perioadă puțin dorită. A avut o perioadă puțin inspirată, dar calitatea lui o știm cu toții", a declarat Costel Enache, la Look TV. 

Olimpiu Moruțan, pare, într-adevăr, în revenire de formă. Mijlocașul achiziționat deja de Gigi Becali a fost unul dintre cei mai buni oameni din victoria cu Craiova. La finalul interviului, acesta a declarat că încă speră că FCSB va reuși să câștige campiontul. 

"Am crezut de la început că putem să răsturnăm rezultatul din tur. Dacă reușeam să dăm 2 goluri în prima repriză, s-ar fi jucat altfel. Când intru pe teren, încerc să-mi fac întotdeauna treaba, nu știu de ce nu pot juca bine mereu.

Le doresc multă baftă celor de la FCSB, nu e nimic pierdut", a declarat Olimpiu Moruțan, la Look TV. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2018, 20:45

Un tarancus de pe langa Frata....

166519390404871
Cristian Gherasim  •  09 Mai 2018, 20:41

Morutan a facut instructie cu oltenii.Nici daca intrau cu 2-0 la pauza cum era normal ,Botosani nu putea rasturna rezultatul.Barsan inventa el si altele si nu-i lasa la greu pe olteni.La felul cum a arbitrat si Fesnic in tur era clar ca oltenii trebuiau sa joace in finala .

stefan..
stefan..  •  09 Mai 2018, 20:36

Morutan...Viitoarea petarda gigista. Păcat de încă un talent.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close