FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB, MIERCURI, 18:30, DIGI, TELEKOM, PROX, GSP

Argăseală nu-și explică de ce FRF nu amână meciul de Cupă de la Sibiu » Cu ce propunere au venit steliștii

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 15:36

AFC Hermannstadt și FCSB vor juca miercuri de la 18:30 în sferturile Cupei României. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Pro X.

Cu o zi înainte de meci, stadionul de la Sibiu este acoperit de zăpadă, iar Gigi Becali a vorbit pentru GSP.ro despre posibilitatea ca FCSB să nu intre pe teren, dacă terenul va fi impracticabil.

Acum, și  Valeriu Argăseală, președintele FCSB, a criticat Federația pentru că nu a acceptat amânarea partidei și dezvăluie cu ce propunere au venit steliștii. 

"Nu ştiu dacă se joacă mâine. O să rămână la decizia arbitrului. Noi am făcut demersuri pentru amânare pentru că este evident că după venirea acestei perioade de 5-6 zile de zăpadă şi temperaturi scăzute este un pericol pentru jucători să se joace. Nu am obţinut înţelegere de la Federaţie. Nu avem ce să facem decât să constatăm mâine că nu se poate juca la Sibiu. Nu ştiu de ce am fost refuzaţi. Nu am primit răspuns la adresă.

E posibil să se joace aceste etape de Cupa României într-o perioadă în care nu este zăpadă. Se putea juca în mai, mai ales că între ultima etapă din campionat, care se termină pe 12 mai, şi finala Cupei României o să fie o diferenţă de 15 zile. Dacă propunerea noastră era acceptată, returul semifinalei se juca pe 17 mai şi era o perioadă de doar 10 zile pentru pregătirea finalei", a declarat Valeriu Argăseală la TV Telekom Sport.

Citește și: EXCLUSIV Scandalul e cât casa înaintea meciului de Cupă! » Gigi Becali, pentru GSP.ro: "E posibil să nu bag echipa la Sibiu" + replica FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
m1k3
m1k3  •  27 Februarie 2018, 17:41

aia care au facut programul sunt ***...cum stai mai bine de 2 saptamani dupa ce se termina campionatul ca sa joci finala cupei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albusibiu
albusibiu  •  27 Februarie 2018, 17:24

Astia se gandesc doar la ei. In mai, cand ei termina play-off-ul, Sibiul are meciurile decisive si poate si un baraj de promovare. FCSB stie ca mai exista si alte echipe pe lumea asta?

ares123
ares123  •  27 Februarie 2018, 16:47
Postat de conasu_boeru pe 27 Februarie 2018, 16:14

Întotdeauna ei....ba nu le convine aia, ba ailaltă ! Ceilalți pot, ei nu !!!

Era o propunere, nu te mai agita atata. Voi faceti clabuci si acum dupa meciul cu Astra, si nu era nici pe departe cum e acum....tu nu iesi din casa ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează