FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO 1-0

Atac brutal la conducerea lui Dinamo: "Îi bagă limba în ureche lui Negoiță și-l dă afară și pe Bratu"

Foto: Guliver/GettyImags
Foto: Guliver/GettyImags

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:46

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al lui Dinamo, lansează un atac dur la adresa conducerii dinamoviste după eliminarea din Cupa României în fața Universității Craiova, scor 0-1.

"Cine ar fi venit pe praful ăsta? Bratu a semnat pe o perioadă de un an și jumătate, dar dacă vine unul de îi bagă limba în ureche și îi spune că ăsta nu e bun, îl curăță și pe Bratu imediat. Nu poate crește Bratu valoarea jucătorilor peste noapte", a declarat Vaișcovici la Pro X.

Fostul fotbalist al "câinilor" recunoaște că nu mai are așteptări de la actuala echipă a lui Dinamo și îi acuză pe jucători că sunt "mercenari".

"De multă vreme ne așteptăm să se întâmple ceva bine la Dinamo, dar nu s-a întâmplat nimic până acum. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm. Știam că înaintea meciului cu FCSB erau doar 5 jucători care erau semnați cu Dinamo pentru anul viitor, acum cred că sunt și mai puțini. Străinii vin aici, se umflă și pleacă. Noi ne păcălim în continuare cu jucători care n-au jucat de nu știu câtă vreme. Cică ei vin la Dinamo ca să ajute echipa, de unde, că ei sunt ajutați de Dinamo!

Mi-a plăcut cum a jucat Dinamo în repriza a doua, dar locul 2 nu se premiază. De ce n-a arătat Dinamo așa bine de la început? Azi m-am lămurit și cu Craiova. Ea poate fi doar arbitru la lupta pentru titlu. La ce joacă... O echipă care joacă pe teren propriu precum Craiova a fost dominată în ultimele 20 de minute de Dinamo. Ăsta e nivelul nostru", a adăugat Vaișcovici.

"M-am plictisit de când se tot schimbă investitorii la Dinamo. Eu cred că s-ar găsi cumpărător, dar domnul Negoiță spune că-l vinde în anumite condiții, să nu-și bată cineva joc de echipă. Mie tare mi-e frică să nu ajungem ca Rapid. Nu e nimic cert la Dinamo" Claudiu Vaișcovici

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  07 Martie 2018, 10:10

Măcar Craiova arbitrează ( o să vedem până la urmă) lupta pentru titlu,dar voi ce arbitrați ? A lupta pentru evitarea retrogradării.Ce să faci asta este viața de câine.Culcat și nu mai maraiti .Sau mai bine pe loc repaus pentru playoff.

vasglo
vasglo  •  07 Martie 2018, 10:06
Postat de Ionut Alexe pe 07 Martie 2018, 08:39

In caz ca nu stiati, sunteti mai rau ca Rapid! In liga 4, Rapid e in fata lui Dinamo. Echipa din liga 1 e o smecherie romaneasca. Nu e normal sa se identifice cu Dinamo, in conditiile in care se inchiriaza de la Badea, tot ce inseamna Dinamo.

http://supervizor.ro/dinamo-asociatia-lui-nicolae-badea-are-datorii-de-50-milioane-lei-si-este-de-peste-7-ani-in-insolventa-fiscul-poate-cerere-trecerea-la-faliment-dar-nu-vrea-sau-nu-i-se-permite-si-dinamo-1948/

vasglo
vasglo  •  07 Martie 2018, 10:06

Corect, iata cine e Dinamo de azi: http://supervizor.ro/dinamo-asociatia-lui-nicolae-badea-are-datorii-de-50-milioane-lei-si-este-de-peste-7-ani-in-insolventa-fiscul-poate-cerere-trecerea-la-faliment-dar-nu-vrea-sau-nu-i-se-permite-si-dinamo-1948/

Vezi toate comentariile (44)
Comentează