FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, JOI, 2 APRILIE, 21:30, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Avertisment pentru pariori înaintea meciului cu Petrolul » Costel Gâlcă atenţionează: "Înclin să cred asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 13:45

Steaua - Petrolul este capul de afiş al semifinalelor Cupei României, lucru pe care l-a sesizat şi Costel Gâlcă, cel care prevede un spectacol total.

Antrenorul Stelei a vorbit astăzi într-o conferinţă de presă şi crede că jocul cu Petrolul va fi unul în care se va marca mult.

"E un meci care e foarte important şi pentru noi şi pentru ei. Înclin să cred că se vor marca goluri, pentru că noi trebuie să speculăm acel gol marcat în meciul tur. Vrem să ne creăm ocazii şi să înscriem mai mult ca ei. Cred că şi ei vin cu aceeaşi ambiţie, aceeaşi dorinţă şi sînt obligaţi să înscrie", a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

2,15 este cota pe care o primeşte un parior dacă mizează că în meciul Steaua - Petrolul se vor înscrie mai mult de 2,5 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  01 Aprilie 2015, 14:42

Tu glumesri...de fapt esti o gluma.

i.am.valahu
i.am.valahu  •  01 Aprilie 2015, 14:14

da bate petrolul 3 0

Vezi toate comentariile (2)
Comentează