FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA, 21:00, PROTV, DIGI, TELEKOM, LIVETEXT PE GSP.RO

Azi e finala Cupei // VIDEO "Olteniada"! Imagini spectaculoase cu galeria alb-albastră de pe drumul spre București

Foto: smartcraiova.ro +12   FOTO
Foto: smartcraiova.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 16:31

Suporterii olteni au plecat în jurul orei 14:30 din gara Craiova cu destinația  București, unde echipa lor o va întâlni pe AFC Hermannstadt în finala Cupei României, azi, de la ora 21:00.

Sute de suporteri olteni au creat o atmosferă fantastică în gara Craiova, la plecare. Au cântat și au aprins torțe și fumigene până la plecarea trenurilor.

"Olteniada", așa cum scria pe o pânză uriașă lipită pe un vagon, a ajuns apoi în Caracal, unde galeria alb-albastră s-a întărit cu un contingent însemnat de fani din micuțul oraș al județului Olt. 

Oficialii clubului din Craiova au facilitat deplasarea suporterilor în Capitală pentru duelul din ultimul act al Cupei. Două garnituri de tren au fost puse la dispoziția suporterilor, iar costul transportului dus-întors a fost de 35 lei.

Suporterii sunt așteptați să vină îmbrăcați în tricouri albastre pe care e inscripționat mesajul: "Așa e la Craiova" și data de azi a meciului (FOTO în galerie).

Echipele probabile:

Hermannstadt: Căbuz - A. Coman, R. Crișan, I. Stoica, Pamfilie - Dâlbea, Boboc - Herghelegiu, B. Rusu, Curtean - Blănaru
Rezerve: Niga, P. Petrescu, Neagu, S. Lupu, Tătar, Monea, Danci
Antrenor: Alexandru Pelici

U Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Tiago Ferreira - Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Al. Băluță, Al. Mitriță
Rezerve: L. Popescu, Screciu, Glavina, F. Rossi, Andre Santos, Dimitrov, A. Burlacu
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Marcel Bîrsan

  • Finala Cupei României dintre AFC Hermannstadt - U Craiova se joacă în această seară, de la ora 21:00, și va fi în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

20.000 de oltenisunt așteptați să fie pe Arena Națională la ora meciului pentru a-i susține pe craioveni

 

 

Publicată de SMART Craiova pe 27 Mai 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (132)
suporterucv
suporterucv  •  28 Mai 2018, 17:19
Postat de f111 pe 27 Mai 2018, 16:20

Pun pariu ca recordul de suporteri ai Petrolului din finala cu CFR va sta in picioare ,garantat !

Baietas, recordul apartine tot Craiovei, stai linistit...vezi finala din 1998 cu Rapid si finala din 2000 cu Dinamo

risc_mix
risc_mix  •  28 Mai 2018, 00:02
Postat de observator_federal pe 27 Mai 2018, 20:53

Ar trebui și oltenii înțeleși, ei nu au avut nici trupe de ocupație străine - pandurii pedepseau incursiunile neautorizate peste Dunăre sau Olt ale veeunui turcalete - nici religiii sau chiar națiuni conlocuitoare, se poate vorbi de trăsături specifice care în expresia lor cea mai înaltă au dat pe Brâncuși, Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Arghezi, Sorescu, Coandă și lista chiar e foarte lungă. Sufletiști și curajoș, au dus lupte pentru țară în toate războaiele, ba s-au și cățărat pe Parlamentul de la Buda ca să pună "opinca valahă" (hazul mare este că întrebați de sentimentul care-i încearcă după această faptă, cei doi olteni,unul din Craiova și celălalt din Severin, au zis, cu regret, "am auzitără' că mai este și o Vienă"...).

Alo, maestre, Coandă e bucureștean.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  27 Mai 2018, 21:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (132)
Comentează