FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Becali, a doua zi după Dinamo: "N-am emoții! E prea mare diferență" » Despre cine spune "A jucat ca ceasul" și de cine se mai ia: "Sărea mingea din el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 11:45

Gigi Becali a comentat duelul dintre Dinamo și Steaua, 0-0, din turul semifinalei Cupei României.

"În meciul de aseară nu am avut emoții, pentru că este un meci de Cupă și este în dublă manșă. Partida din campionat este mult mai importantă și poate acolo o să am ceva emoții, pentru că sunt patru puncte între noi și Astra. Meciul din campionat este atât de important, încât cel din Cupă a trecut pe plan secund.

Dinamo nu are forța să bată Steaua, pentru că acolo sunt mulți jucători tineri. Eu cred că este diferență prea mare între Steaua și celelalte echipe.

Nu vedeți ce lot am avut în meciul de aseară? Noi inițial nici nu am vrut să avem pe bancă mulți dintre titulari, dar Reghe a zis că vrea să îi țină și să îi bage o repriză, ca să îi antreneze", a spus Becali la DigiSport.

Patronul Stelei a vorbit și despre Gabi Enache, pe care l-a lăudat, și despre Alex Chipciu.

"Cel mai mult mi-a placut de Enache, care a jucat ca ceasul. Spre finalul meciului, din dorința de a face mai mult, a căzut fizic, dar se vede că e fotbalist.

Chipciu se vede că are clasă. Și aseară a avut 2-3 faze și atingeri. Mie îmi place de el", a adăugat Gigi Becali.

"Noi am vrut să îl vindem pe Tade și de aceea nu a venit cu noi în cantonament. Ne-am gândit că dacă face pregătire cu noi, nu se mai transferă. Acum, după ce s-a terminat perioada de transferuri, am zis să îl chemăm înapoi.

Noi trebuia să îi punem la dispoziție un antrenor și pierdeam un om. Așa că mai bine îl ținem la echipă și îl băgăm în astfel de meciuri. Oricum, m-a deranjat cum a jucat și că la un momentat dat a vrut să facă o preluare și a sărit mingea din el" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
ray51
ray51  •  11 Martie 2016, 10:33

Reghe-de-veghe l-ai auzit pe patron cum iti besteleste jucatorii ?

hanmocar
hanmocar  •  04 Martie 2016, 17:30

Forza Gigi ! Forza Steaua ! Forza Reghethustra !!!!!! dușmanii CRAPĂ de CIUDA !!!!!!!!!!

541931695954863
Tudorel Chiru  •  04 Martie 2016, 17:17

corect ai dreptate

Vezi toate comentariile (49)
Comentează