FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D.P.

Blestem cu repetiție pentru Dinamo » După înfrângerea din finala cu CFR, dinamoviștii pierd din nou dramatic la penalty-uri

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 01:02

Dinamo a părăsit Cupa României în sferturile de finală, fiind învinsă de CSU Craiova în urma loviturilor de departajare. 

Înfrângerea dinamoviștilor de la Severin a adus inevitabil aminte de finala Cupei României din sezonul precedent, când Dinamo a pierdut finala Cupei României tot în urma loviturilor de departajare, după un scenariu asemănător. 

Atunci, deși au condus cu 2-0, dinamoviștii s-au văzut egalați la finalul celor 90 minute, pentru ca mai apoi să fie învinși în urma loviturilor de departajare. 

Culmea, înfrângerea de astăzi l-a găsit în poarta lui Dinamo pe Cerniauskas, aflat la primul meci de la revenirea în "Ștefan cel Mare".

Ultimul său meci în tricoul alb-roșu data chiar din finala Cupei cu CFR, când, la fel ca în meciul cu CSU, a fost neputincios la loteria loviturilor de departajare. 

CSU Craiova a eliminat-o pe Dinamo după loviturile de departajare (AICI ai detalii despre partidă).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Martie 2017, 09:09

Ma incearca o mare deziluzie. Sa pierzi un meci in superioritate numerica... Nu pun pb loviturilor de pedeapsa. Asta s-a vazut de nenumarate ori si la echipe mult mai valoroase. Sincer, nu gasesc cuvintele adecvate desi au trecut 12 ore. Pacat. Succes mai departe Craiovei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează