FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL

Bombă înainte de returul primei semifinale din Cupa României! Dinu Gheorghe ştie echipa pe care Răzvan Lucescu o va folosi

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 22:20

Preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, a anunţat din nou că ştie echipa Petrolului pentru meciul de mîine. De această dată, oficialul giurgiuvenilor o ştie cu aproape 24 de ore înaintea jocului. Cele două se vor întîlni mîine, de la 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Ştiu echipa Petrolului. Pecanha - Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, de Lucas - Fernandez, Albin, Teixeira - Camara. Răzvan sînt convins că a pregătit jocul foarte bine, la fel am făcut-o şi noi.

Aştept să nu luăm gol. Va semăna cu jocul din tur, tacticizat, nu va fi spectaculos, o conjunctură favorabilă unei echipe va decide. E posibil să fie şi prelungiri.

Ar fi o încununare a celor doi ani de muncă această calificare în Cupa României. La noi, Budescu va fi titular sută la sută", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mihai.79
mihai.79  •  16 Aprilie 2014, 20:34
Postat de mihai.79 pe 16 Aprilie 2014, 07:28

Eu cred ca te inseli nea Dinule!!! Joaca Achim fundas dreapta, iar Alcenat e incercat pe o noua pozitie tot pe dreapta, dar la mijloc! Fernandes intra la pauza...oricum nu poate duce 90 de minute.

Ai vazut Dinuleeee k e cum am zis eiu:):):):):):) si iti mai zic ceva ...in seara asta am 500 de euro de la mister asigurati :):):):):):):)

ddd_64
ddd_64  •  16 Aprilie 2014, 14:20

Ce mare surpriza pentru voi ziaristii de doi lei.....asa pot spune si eu ca stiu echipa taranusilor de la Giurgiu. COMAN- MATEL-BEN YOUSEF-PAP-J.MORAIS -LABAN- YAHAIA- YODA - BUDESCU- DE AMORIM-YAZALDE..... ce mare scofala sa pronunti o echipa. Dar securisto-comunistului de "Vama" ii place sa se bage in seama asa ca fraierul, iar voi ziaristi sa puneti botul la prosteala lui.

crissfcp
crissfcp  •  16 Aprilie 2014, 10:52

Se vede clar ca omul asta e prost,iar voi sunteti si mai prosti ca il bagati in seama.Si daca stie echipa,care-i problema? Poate sa stie si tot ce se discuta la club,ca nu il ajuta cu nimic.Atata timp cat partida mai are mult pana va incepe,Lucescu poate sa faca ce schimbari vrea.Dinu Gheorghe vrea sa mai apara la televizor si nu stie cum sa faca.Castigatoarea se va decide diseara,pe teren,nu acum,prin presa.Ar fi bine sa nu se culce pe o ureche.Ambele echipe intra cu sanse egale,mai ales dupa ce s-a vazut in tur si in ultimele meciuri. Voi chiar nu puteti sa faceti un articol NORMAL,fara sa stricati atmosfera de la o echipa?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează