FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BRĂILA - OŢELUL GALAŢI

Brăilenii au "uitat" că au meci cu Oţelul! Ce s-a întîmplat înaintea meciului din "şaisprezecimile" Cupei

Foto: cfbraila.ro
Foto: cfbraila.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 16:01

Brăila şi Oţelul Galaţi se întîlnesc în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, dar gazdele n-au făcut pregătirile necesare pentru derby-ul Dunării de Jos.
Surse GSP spun că oficialii brăileni au uitat să anunţe jandarmeria că trebuie să ia galeria echipei oaspete de la gară, iar în momentul cînd cei peste 500 de fani ai gălăţenilor au ajuns în gara din Brăila au făcut ravagii, nefiind opriţi de nimeni.

Cum au aflat de aceste incidente, brăilenii au cerut ajutorul jandarmeriei. La momentul disputării partidei şi-au făcut apariţia la stadion în jur de 40 de oameni care să asigure liniştea.

Toate partidele din şaisprezecimile de finală ale Cupei României pot fi văzute sub format liveSCORE şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mircea33
mircea33  •  24 Septembrie 2014, 13:21

Moldovenii sunt tot moldoveni,.......au furat sarma.......aurolaci si betivi au vazut si ei un oras civilizat si l-au dezastat.......BBBBBBB-UUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!Ne vedem in B spurcatilor!

aleksandro.2010
aleksandro.2010  •  23 Septembrie 2014, 21:36
Postat de dora pe 23 Septembrie 2014, 16:10

O stire nesemnata prinsa dupa ureche... Cine mai merge astazi cu trenul, mai ales ptr 15 km...Adica in loc sa mearga 10 minute cu masina, voi credeti ca galatenii au facut aproape o ora cu trenul...iar de la gara la stadion este distanta mare...si cine si unde a numarat "peste 500 " - mai ales pe vremea asta ploioasa - cind nici la meciurile de acasa ale Otelului nu se aduna mai mult de citeva mii de suporteri. Ati citat vreo sursa oficiala care sa confirme "ravagiile" ...apropo, inca de ieri ceide la club stabilisera ca pentru a preveni orice activităţi care pot conduce la tulburarea ordinii publice, aproximativ 40 de jandarmi se vor afla în zona imediată şi apropiată

Deplasarea la meci s-a facut cu trenul!iar de la gara la stadion s-a mers in cordon!si chiar daca a fost vreme ploioasa sa stii ca au fost multi suporteri ai otelului!

bianchi
bianchi  •  23 Septembrie 2014, 17:50

A fost organizata deplasarea din Galati cu trenul!Mai informativa inainte sa mancati rah...at!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează