FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV

Braşovenii sînt pregătiţi pentru duelul din ”16”-imile Cupei: ”Avem datoria să trecem în turul următor”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 17:52

FC Braşov va întîlni mîine de la ora 16:00 Chindia Tîrgovişte într-un meci care va conta pentru ”16”-imile Cupei României.
”Avem datoria să trecem în turul următor, însă nici un meci nu este dinainte cîştigat. Voi folosi jucători care au evoluat mai puţin pînă acum, dar nu este o problemă, pentru că lotul nostru ne permite acest lucru. Am urmărit formaţia adversă, o îmbinare de jucători experimentaţi şi tineri, care, din cîte am văzut, marchează meci de meci în campionat” a declarat antrenorul Adrian Szabo.

Liviu Ganea l-a completat pe tehnicianul ”stegarilor”. ”Duelurile cu echipe din ligile inferioare sunt ele mai grele, pentru că se mobilizează foarte bine, iar în plus nu ne cunoaştem adversarii la fel de bine ca pe cei din Liga 1. Sunt bucuros că în sfîrşit am marcat, după ce am avut 2-3 ani mai grei, la CFR fiind accidentat, iar la Chiajna netraversînd, de asemenea o perioadă prea fastă”, a declarat atacantul braşovenilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează