FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - FC VOLUNTARI 1-2

Bucurie fără margini la Voluntari, după calificarea în semifinalele Cupei: "Vrem să ajungem în finală"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 20:29

Florin Cernat a marcat un gol deosebit de important pentru FC Voluntari în victoria de la Mioveni, scor 2-1, contribuind la calificarea echipei sale în semifinalele Cupei României.

Mijlocașul de 37 ani a vorbit despre victoria de la Mioveni și așteptările pe care le are de la restul sezonului. 

"Eram sigur că vom avea un meci greu aici, nu am uitat că Mioveniul a eliminat Steaua. Echipele de Liga a doua se mobilizează întotdeauna altfel.

Mă bucur că echipa a înscris două goluri din acțiune. Totuși, am făcut anumite greșeli care ne-au costat și în campionat și trebuie să înlăturăm aceste probleme.

Nu știu cu cine vrem să picăm. Ne concentrăm pentru că vrem să ajungem în finală. Sper să trecem cu bine, indiferent cu cine vom juca.

Ne așteaptă partide de foc în campionat și sperăm că această victorie ne va da un moral bun pentru următoarele partide", a spus Cernat, la TV Dolce Sport.

"Nu am contribuit la plecarea lui Florin Marin, niciodată nu am lucrat vreun antrenor"
Florin Cernat

Despre disputa de la Mioveni a vorbit și Dinu Todoran, antrenorul formației ilfovene.

"E ceva unic să jucăm semifinalele Cupei. Am trăit la maximum partida și sunt foarte fericit.

Am intrat pe teren după gol, asta e. Sunt la început din carieră. 

Ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ne califica în semifinalele Cupei României. M-aș bucura să merge mai departe și în semifinale, dar vom vedea ce va fi.

Momentan, atenția ne este îndreptată către campionat, dar vom lupta și în Cupă pentru că este un moment frumos, mai ales pentru jucătorii tineri", a spus și antrenorul Dinu Todoran, conform aceleiași surse.

"Am avut noroc la golul meu, dar asta e , am avut destul ghinion în campionat.

E importantă pentru echipă această calificare, aveam nevoie de moral. Avem nevoie de puncte în următoarele partide ca să ieșim din hora retrogradării" 
Gabriel Deac, FC Voluntari

FC Voluntari s-a impus la Mioveni, scor 2-1, calificându-se astfel în semifinalele Cupei. (AICI ai detalii despre partidă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  29 Martie 2017, 21:12

HUOTIIIBANII publici in mizerie

blatistu49
blatistu49  •  29 Martie 2017, 21:02

*** totul cu echipe din BANI PUBLICIcomune Orasele mari cu traditii nu pot folosii bani publici in Blatiada DESFINTAREEEEEEEE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează