FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

"Câinii" cer anularea finalei Cupei României » 3 motive pentru care dinamoviștii trebuie să renunțe la idee: "14 pentru Patrick"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2016 13:00

Vineri seara, Dinamo a fost lovită de o veste tragică: Patrick Ekeng, 26 de ani, a murit la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul cu Viitorul.

Jucătorii, staff-ul și suporterii echipei au fost extrem de afectați de moartea camerunezului. Dinamo trebuia să joace marți în finala Cupei României, contra CFR-ului, dar meciul a fost reprogramat pentru 17 mai.

Fotbaliștii "câinilor" vor ca meciul să nu se dispute acum, ci după vacanța de vară, pentru a putea trece peste această durere.

"Suntem bulversați, cum am putea să ne mai antrenăm, darămite să mai și jucăm?" jucătorii lui Dinamo

Cu toate acestea, dinamoviștii ar trebui să dispute acest meci, iar GSP.RO îți prezintă 3 motive pentru care ar fi bine ca Dinamo să joace în finală, în memoria lui Patrick Ekeng.

Ekeng i-a dus în finală

În semifinale, Dinamo a trecut de marea rivală, Steaua. După 0-0 în Ștefan cel Mare, în retur, formația roș-albastră conducea cu 1-0. Imediat după pauză, Ekeng a marcat un gol extrem de frumos și de important în economia calificării. După acea reușită, meciul s-a schimbat, iar Dinamo a avut o evoluție excelentă.

Vezi AICI video

Golul cu Steaua a fost singurul pe care Ekeng l-a marcat în tricoul lui Dinamo.

Astfel, prin disputarea acestui meci și câștigarea trofeului, jucătorii lui Dinamo i-ar putea aduce un ultim omagiu fostului lor coleg, dedicându-i victoria.

A 14-a Cupă

Dinamo are în palmares 13 Cupe, ultima câștigată în 2012. Dacă se vor impune în fața CFR-ului, dinamoviștii vor ajunge la 14, numărul pe care Ekeng l-a purtat la formația alb-roșie.

Câștigarea celei de-a 14-a Cupe ar reprezenta un mod emoționat prin care dinamoviștii și-ar lua rămas bun de la Ekeng și ar putea fi o motivație pentru jucătorii lui Rednic.

Fanii vor umple STADIONUL

Fanii lui Dinamo au fost extrem de afectați de decesul lui Ekeng, petrecut chiar în timp ce mijlocașul evolua în tricoul lui Dinamo.

Dacă meciul se va juca, suporterii vor umple Arena Națională pentru a-i cinsti memoria lui Ekeng, vor cânta tot meciul și vor crea o atmosferă unică.  Astfel, aceștia vor avea ocazia să îl omagieze cum se cuvine pe fostul jucător și o vor putea face prin celebrarea unui triumf dedicat acestuia.

Ar trebui anulată sau măcar amânată până după vacanță finala Cupei?

DA, ar fi o decizie firească
NU, ar fi absurd

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (100)
zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 00:15
Postat de 1745flo pe 08 Mai 2016, 23:40

cum sa nu poata sa joace? sa se lase draku de fotbal daca sunt domnisoare de pension! Michael Schumacher in ziua in care i-a fost mama inmormantata castiga detasat cursa de formula 1, fara s-o amane sau sa se lamenteze!

psihicu jucatorilor este vraiste fratica, in astfel de situatii nu-ti mai arde de niciun meci,poate sa fie si finala cluburilor de pe glob, nu mai poti juca stiind ca un coleg de-al tau cu care iti petreci zilele in cantonament nu mai este !!! Tine de psihic, de taria omului !!! Chiar nu te poti gandi la fotbal pentru ca iti vin imagini in cap cu persoana decedata !!!

zecs93
zecs93  •  09 Mai 2016, 00:10
Postat de randoom_._ pe 08 Mai 2016, 17:16

pai din ce spune falemi,da. dupa doar 2 zile nu o sa se mai descopere nimica in privinta dopajului la ekeng. sunt multe intrebari: cum de a dominat fizic dupa minutul 70 o echipa ca *** cu salarii de 3 mii de euro pe luna,echipa cu salarii de zeci de mii de euro? cum de au dat inuman de multe goluri dupa minutul 75? ei oricum nu au voie in europa si nu ii verifica nimeni. ei au avut un singur scop,sa faca o suita de egaluri cu Steaua si pentru asta au calcat peste cadavre. *** nu are cum sa pice secerat *** un jucator ce si-a facut vizitele medicale in spania si belgia in ultimi ani.

Stai ma linistit ca astea de la FRF vor da o lege ca echipele care marcheaza dupa min 80 sa nu i se mai puna golurile :)))))))))))))))))))))) deci daca dam gol in primele 75 de minute, in ultimele 5 minute trebuie sa tragem tare pentru ca dupa minutu 80 nu se mai puncteaza pe tabela :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  08 Mai 2016, 23:59
Postat de randoom_._ pe 08 Mai 2016, 15:14

pai si radoi tot un fel de junior era. si aia de care spui tu,au jucat cateva minute. dar repet,in minutul 35 la scorul de 3-0 s-a facut a 4-a schimbare la Steaua. asta,daca era meci normal insemna ca a pierdut Steaua cu 3-0 la masa verde. dar a fost un amarat de amical. wtf?

la tine o competitie oficiala cum este acum cupa ligii este un simplu amical ?? Pai sa tot fie amicale din astea cu trofeele pe masa, ba da pr00stalau esti !!!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează