FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GLUME

Cele mai bune glume după Dinamo - Steaua 3-6! Bălgrădean se retrage: "Nimeni nu poate lua două goluri de la Tănase"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 12:39

Steaua a depăşit-o clar pe Dinamo în semifinalele Cupei României, scor 6-3 la general, şi va juca finala împotriva Astrei. După partida de ieri, cititorii GSP.RO au pornit avalanşa glumelor şi ironiilor la adresa rivalilor. Vezi cîteva dintre cele mai reuşite:

Dinamo a egalat pe tabelă cînd multă lume plecase de la stadion. Chiar şi cîţiva jucători ai lui Reghecampf

A fost primul derby cu Dinamo în care Steaua a preferat să odihnească jucătorii pentru că vor urma nişte şedinţe mai dure de antrenament cu Thomas Neubert 

Dinamo nu a jucat numai fără vîrf, ci şi fără fotbalişti

Manchester a trimis la meci un scouter pentru Rotariu. A fost impresionat şi îl vrea. E singurul jucător pe care nimeni nu l-a văzut pe teren, un fel de Gareth Bale contra Barcelonei.

Bălgrădean se gîndeşte la retragere. Să iei două goluri într-o lună de la Cristi Tănase i-a pus capac

Un lider al galeriei lui Dinamo a fost prins cu drogrui. Era singura soluţie pentru a fi sigur că are un Paşte mai fericit!

Ăsta a fost primul meci de tenis jucat în două manşe

Steaua a avut nevoie de 7 minute să dea acelaşi număr de goluri cu Dinamo în 180... Mă întreb de ce a mai fost nevoie şi de restul de 3 reprize? (fotbaltop)

Dacă ştii vreo glumă bună, scrie-o în comentariu, lista e deschisă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
getott
getott  •  19 Aprilie 2014, 15:39
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Aprilie 2014, 17:27

CSU o sa bata amandoua echipele sezonul urmator ...

batut esti tu in cap

contele5
contele5  •  19 Aprilie 2014, 13:34

ce glume de santier ... nici glume nu stiti sa scoateti , ce pretentii sa mai am la coregrafii :))

axy1
axy1  •  19 Aprilie 2014, 05:34

Ce se mai poate spune dupa un scor final de 6 - 3 decât : Game, set & match ! Si totusi "Dinamoviada" a reusit o performanta deosebita in acet sezon : este unica echipa ce a reusit sa obtina 2 meciuri nule (1 in campionat si 1 in cupa) cu lidera clasamentului Ligii 1. Sa recunoastem ca nu-i la indemâna oricui; aoleu, rimeaza cu ... Vaslui ! A propos, ce va sugereaza aceste rezultate ? Vaslui - Viitorul 0 - 1 Steaua - Vaslui 0 - 1 Desigur, triunghiul Bermudelor, asa-i ? Dar ia sa vedem, cine ghiceste rezultatul meciului Viitorul - Steaua ... - ... Sugestii ajutatoare : Manastire într-un picior, ghici ciuperca ce-i ? Sau mai bine : Viitor într-un picior, ghici Stelut

Vezi toate comentariile (39)
Comentează