FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 3-4

Claudiu Niculescu a rămas fără cuvinte: "Cei de la CFR n-au caracter! Nu ştiu ce naiba să mai zic, trăiesc un blestem!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 23:09

Antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, nu poate să înţeleagă cum echipa sa a pierdut calificarea în semifinale după ce a condus pînă în minutul 60 cu 3-0 pe CFR Cluj, însă ardelenii au revenit şi au cîştigat cu 4-3. 

Tehnicianul argeşenilor acuză faza de la golul de 3-3 al CFR-ului. Vezi aici mai multe detalii

"Retrăiesc un coşmar. Trăiesc un blestem cu CFR. Sînt prea supărat, prea nervos, frustrat. Sînt mai multe cazuri, rămîne să analizez. Nu-mi vine să cred cum o echipă care nu ne-a pus nici o problemă 60 de minute şi pe care o conduci cu 3-0 ne-a eliminat.

Echipa asta e obişnuită cu lipsa de caracter. Am trăit asta la U Cluj. Aşa sînt ei. Sînt supărat şi pe jucătorii mei, ei se cred în Anglia. Doar acolo e fair-play. Nu-mi vine să cred ce s-a întîmplat.

Le-aş zice multe arbitrilor de azi, dar nu ştiu cu ce să încep. Nu ştiu ce naiba să zic. Dacă spun ceva , mă suspendă 7-8 etape. Sînt înalţi, drăguţi, eleganţi frumoşi, atît. Le-a dat penalty-ul ăla uşor care i-a băgat în joc. Am rămas fără cuvinte. E incredibil! Toate mi se întîmplă numai mie.

Ar fi fost o performanţă uriaşă să mergem în semifinale. În actualul format e aproape imposibil ca o echipă din Liga a 2-a să ajungă atît de departe", a spus Claudiu Niculescu la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (109)
daculliber
daculliber  •  03 Decembrie 2014, 18:48

Capul sus, Claule! Ai facut performanta la Mioveni, felicitari si respect! Te asteptam inapoi ACASA, la Dinamo! Avem mare nevoie de oameni ca tine!

cainelup
cainelup  •  03 Decembrie 2014, 16:16

Jigodii imputite, Nicule, magari fara caracter, in frunte cu Rada-milogul. Lasa ca treci tu si peste asta. Stima si hai la noi !!!

durul
durul  •  03 Decembrie 2014, 14:17

toata stima pentru Claudiu Niculescu si pentru munca depusa pe la echipele pe unde a trecut ! cat pentru ardeleni sa nu mai dea exemple de bun-simt , cultura si orientare spre vest . mai bine s-ar intoarce in mocirla ligii a treia unde au salasluit zeci de ani .fotbalul romanesc n-a avut de castigat prea mult de la o echipa care in dese randuri n-avea un singur roman pe teren .rusine ,rusine , rusine !

Vezi toate comentariile (109)
Comentează