FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - ASTRA 1-1 5-3 D.P.

Claudiu Niculescu, după primul trofeu din cariera de antrenor: "Nu fabulez, le-am zis băieților că vom câștiga Cupa!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 00:06

Claudiu Niculescu a reușit să câștige primul trofeu din cariera de antrenor, după ce a învins Astra în finala Cupei României, 1-1, 5-3 d.p.

"E un vis devenit realitate. Am scos echipa din subsolul clasamentului, am scăpat de griji, apoi a venit și această mare performanță. Am scos favoritele în semifinală și în finală.

Le-am explicat toată săptămâna jucătorilor, le-am zis să aibă încredere. La pauză erau cu capetele plecate, miza i-a copleșit. Dar și-au revenit, am pus presiune încă din minutul 46. 

E mult mai greu pe bancă, emoțiile sunt mult mai mari, dar parcă și satisfacțiile sunt mai mari.

După ce am aflat tragerea la sorți din semifinale (n.r. cu CSU Craiova), nu fabulez, nu inventez, le-am zis băieților că vom lua trofeul și iată că am reușit", a spus Clau-gol la TV Dolce Sport.

"Anul ăsta a fost anul FCV-ului. FC Viitorul, FC Voluntari. Sunt mulți tineri și la noi la academie, veți vedea mulți copii talentați care sper să ajungă fotbaliști"
Claudiu Niculescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Mai 2017, 14:47

Claudiule, poarta-te decent cu Astra! Transmite-le condoleante si, daca ai timp, participa si tu la priveghiul ce va avea loc la Giurgiu in saptamana care urmeaza. Fii alaturi de durerea celui mai mare antrenor care a ratat, mai ceva decat Stan, tot ceea ce se putea rata in campionat si in Europa.

valentinn10
valentinn10  •  28 Mai 2017, 09:01

Unde oare e cel mai mare antrenor al tuturor timpurilor, unde este *** laudarosul, unde este frustratul , nu mai iese , nu mai ataca STEAUA , nesimtitul nerusinat , imaginati- va ce era la gura lui daca lua Cupa , ce mare antrenor el , ce tactica a folosit...vai mama lui...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Mai 2017, 07:58
Postat de bvd_magheru pe 28 Mai 2017, 00:34

Regele a murit , Traiasca Regele ! Claudiu Niculescu .

Te pomenesti ca regele mort e Ninel... Ca vad ca au uitat rinistii cand dadeau acatiste sa vina-n Groapa, sa continue pregatirile pentru cempionzlig...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează