FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - DINAMO 1-0

Claudiu Niculescu nu uită de trecutul dinamovist: "Îmi pare rău de ei. Le ţin pumnii în derby-ul cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 20:31

Antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, e bucuros după calificarea în sferturile de finală a echipei sale în dauna lui Dinamo, dar le urează succes celor din "Ştefan cel Mare" în derby-ul cu Steaua de vineri. 

"Sînt fericit! Ne-am dorit mult să mergem mai departe, ştiam că întîlnim o echipă valoroasă. Cred că am pregătit bine meciul. Vreau să îmi felicit băieţii, au dat dovadă de caracter.

Le-am zis că meciul cu Astra nu a fost o întîmplare şi că putem face din nou o surpriză. Rămîn prieten cu Flavius, chiar dacă ne-am tachinat. Sîntem prieteni de aproape 20 de ani.

Îmi pare rău pentru Dinamo, dar sînt profesionist şi îmi fac treaba unde sînt. Sper să cîştige derby-ul cu Steaua", a spus Claudiu Niculescu la televiziunea sportro.

Dinamo a pierdut meciul din optimile de finală cu CS Mioveni, scor 0-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
clamoni7076
clamoni7076  •  28 Octombrie 2014, 22:38

BWUAHAHAHAHAHAHA... HAUUUUUUUUU... AUUUUUUOLEU URLA CAINII IN GIURGIU....POTAILE NU SE ARATA PE AICI CACI AU COADA INTRE PICIOARE....PRASTIILOR

adi-das
adi-das  •  28 Octombrie 2014, 20:53
Postat de vlady1990 pe 28 Octombrie 2014, 20:15

Dinamo trebuie sa vada si partea plina a paharului, Mioveniul a scutit-o de o noua umilinta cu Steaua, in eventualitatea in care cele doua s-ar fi intalnit mai departe...

nu te grabesti?

adi-das
adi-das  •  28 Octombrie 2014, 20:49

clau, spune-i si lu stoican cum sa pregateasca un meci

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close