FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 ÎN TUR)

Claudiu Niculescu pregătește deja finala, la nivel psihologic, și îi dă "calde" lui Șumudică ;)

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 22:59

Claudiu Niculescu s-a calificat în premieră în finala Cupei României în calitate de antrenor, după ce FC Voluntari a eliminat CS U Craiova (1-0 la general) și va fi față în față cu Marius Șumudică în ultimul act.

"E prima oară când îl întâlnesc pe Șumi ca antrenor. Întâlnesc unul dintre cei mai buni antrenori români, întâlnim o fostă campioană a României. Șumi a reușit să aibă rezultate, iar Astra este una dintre cele mai puternice din Liga 1", a spus Niculescu la finalul meciului cu CS U Craiova.

Tehnicianul ilfovenilor s-a plâns de programul încărcat al echipei sale înainte de finala de la Ploiești și a glumit când a fost întrebat de emoțiile calificării.

"În 8 zile disputăm 4 meciuri oficiale, până la finală, este cam mult. Nu aveam lacrimi, m-a tras curentul. E normal să am emoții, pentru că știu cât au suferit acești băieți", a adăugat Niculescu.

Pe 27 mai, la Ploiești, în FC Voluntari - Astra, Claudiu Niculescu și Marius Șumudică vor fi față în față pentru a treia oară într-o finală a Cupei României! Află AICI detaliile precedentelor confruntări 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close