FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D.P.

Contra, necruțător cu elevii săi: "Cu așa joc, pierdem și finala Cupei Ligii. Patrick trebuie să înțeleagă că nu poate să păcălească fotbalul la infinit"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 00:39

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo, s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul partidei pierdute de echipa sa în fața lui CSU Craiova, în sferturile de finală ale Cupei României, 0-0, 6-5 d.p..

"Guriță" a dat mai multe declarații acide la adresa jucătorilor săi la interviurile de la finalul meciului, lăsând de înțeles că va efectua schimbări majore în primul "11" în următoarele partide.

"N-am reușit să gestionăm omul în plus. Am avut o primă repriză bună, apoi în repriza doua, după eliminare, am fost o echipă mai timidă. După eliminare, am lăsat-o pe Craiova să-și creeze ocazii, iar noi nu am obținut nimic productiv la poarta adversă.

Sunt foarte dezamăgit după acest meci, e mai bine să nu vorbesc. Urmează derby-ul, ne va fi foarte greu. Am terminat acest meci la unu noaptea, mâine mă așteaptă șase ore de autobuz, duminică vine Steaua. Sper să ne recuperăm, atât mental, cât și fizic și să avem altă față.

În acest fel nu vom câștiga nici Cupa Ligii. Sper că jucătorii vor înțelege că nu mai pot repeta jocul slab din acest meci. Probabil va trebui să schimb ceva și așa voi face.

I-am acordat lui Patrick încă o șansă, a câta? Șansele se termină de la mine, cel puțin. Sunt și alții care se antrenează, se pregătesc bine. Patrick trebuie să înțeleagă că nu poate să păcălească fotbalul la infinit. Șansele la un moment dat se opresc, va vedea cealaltă monedă.

Nu mă deranjează că am pierdut calificarea, ci jocul pe care l-am arătat în prelungiri. 

Jucătorii trebuie să ia fotbalul în serios. Dacă îl păcălești și nu-l respecți, fotbalul te păcălește ", a declarat Cosmin Contra, la TV Sport ro.

CSU Craiova a eliminat-o pe Dinamo după loviturile de departajare (AICI ai detalii despre partidă).

Dinamo joacă finala Cupei Ligii cu ACS Poli pe 20 mai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
prazburg1948
prazburg1948  •  30 Martie 2017, 20:27
Postat de dani26uno pe 30 Martie 2017, 01:05

Bine ma guritza dar lui Spataru, May, Bawab, Rivaldino , Filip cate sanse le mai dai ? Nu e nici o diferenta ce joaca echipa de vreo 3 etape si ce juca cand era Andone , ba din contra echipa juca mai bine atunci dar nu ieseau rezultatele.

Bawab e un jucator excelent, restu' nu prea.

106452019897999
Eduard Girnita  •  30 Martie 2017, 13:11

Pai baiatul ala , saracu', si asa intra la port ilegal de echipament sportiv! Nu inteleg de ce tot il folositi in continuare in detrimentul altora mult mai utili! Pt. simplu motiv ca e fiul lui x "mare glorie" a lui Dinamo? Atunci va meritati soarta si nu va mai jeliti ca nu aveti rezultate!!!

cobra_z
cobra_z  •  30 Martie 2017, 10:14

eu cred ca tu trebuie sa-ti iei responsabilitatea rezultatului...cand o echipa intreaga gafaie din primul pana in ultimul minut inseamna ca ai cam exagerat cu antrenamentele de forta...aici nu e spania si aici nu sunt nici "stimulentele" de acolo...cauza esecului : echipa super obosita . vinovat : cine a gestionat antrenamentele .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează