FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, JOI, 2 APRILIE, 21:30, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Costel Gâlcă a lămurit problema accidentaţilor Stelei » A vorbit şi despre situaţia lui Iasmin Latovlevici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 13:59

Steaua nu se va putea baza în meciul de mîine cu Petrolul din manşa retur a semifinalelor Cupei României pe Giedrius Arlauskis şi Alexandru Chipciu, fiind accidentaţi.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a vorbit despre jucătorii pe care nu îi are la dispoziţie şi a spus cît va absenta fiecare.

"Ne lipsesc jucători importanţi, dar acum trebuie să ne gîndim doar la jucătorii pe care îi avem la dispoziţie. Chipciu va sta vreo 3 săptămîni sigur. Arlauskis cred că va absenta mult mai puţin. Despre Varela ştim doar că a cîştigat cu Portugalia. Trebuie să vină în ţară", a spus Costel Gâlcă

Tehnicianul roş-albaştrilor a dat asigurări că Iasmin Latovlevici, unul dintre fotbaliştii care erau de bază în echipa Stelei în turul campionatului şi omul căruia îi expiră contractul în vara acestui an, nu va juca în meciul cu Petrolul.

"Cu Petrolul nu va juca sigur Latovlevici, dar e posibil să joace în alte meciuri, pentru că avem multe meciuri. Dacă va fi nevoie vom apela la el", a mai adăugat Costel Gâlcă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vcun
vcun  •  01 Aprilie 2015, 15:31

@costi42 asa e. steaua in ultimul timp e cea mai dezavantajata echipa din romania: de proprii ei suporteri, de armata, de patron, de arbitrii s.a.m.d. cu toate astea echipa asta merge mai departe.

costi42
costi42  •  01 Aprilie 2015, 14:59

Dupa ce ca da cei mai multi jucatori la nationala si are cei mai putini straini(4) dintre care doi selectionabili acceasta echipa este cea mai dezavantajata de frf,de comisii ,fara galerie dar cu terenul mai mult suspendat si daca vin doi spectator care injura jucatorii si daca mai aprind un chibrit amenda 50000 roni plus huiduielile adversarilor.Sa nu uitam ca dela nationala a venit accidentat Iancu care astat cateva luni bune,acuma Chipciu siArlauschis.Cati jucatori au avut ce-i dela Petrolul la nationala?Steaua siPetrolul joaca in aceleasi conditii?Veniti dragi ploiesteni si huiduiti Steaua ca asa-i frumos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează