FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1, 4-6 DUPĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE

Costel Gâlcă e nemulţumit de jocul Stelei şi are un mesaj pentru Gigi Becali: "Avem nevoie de transferuri!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 00:47

Costel Gâlcă a debutat cu un insucces la Steaua şi a explicat ce n-a mers în jocul echipei sale în Supercupa cu Astra, 1-1 şi 4-6 la penalty-uri.
"Am dominat meciul, dar am căzut un pic în a doua şi am luat gol. Am ratat prea mult şi rişti să le oferi adversarilor şansa de a marca.

Trebuie să uităm acest meci şi să luăm ce am făcut pozitiv. Stromsgodset e o echipă bună şi eu sper să iasă la joc contra noastră şi să le punem probleme.

Mai avem de pus la punct finalizarea şi trebuie să avem mai multă mobilitate între linii. Eu am spus şi la conferinţa de presă că mai avem nevoie de jucători.

Astra e o echipă matură, care joacă pe contraatac şi aşteaptă în permanenţă greşeala adversarului", a declarat Gâlcă la sportro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (65)
dlq1
dlq1  •  12 Iulie 2014, 13:35

...nota8,Tanase ca de obicei vrea dar nu stie si nu poate mai mult 6, Iancu are vointa se zbate dar nu are sustinere, nu e jucat6, Keseru, are 3 suturi bune pe poart si bate toate loviturile dar e din alt film 6, ,iar Parvulescu VREA si incearca dar nu il ajuta nimeni in concluzie ,o echipa nesudata. Asta e STEAUA la ora actuala cu Galca pe banca !!

dlq1
dlq1  •  12 Iulie 2014, 13:29
Postat de whiteredarad pe 12 Iulie 2014, 01:59

De orice pot fi suspectat,dar ca tin cu Steaua nu.Deci seara asta am vazut un penalty clarisim la Szukala,pe care erodatul moral arbitru Tudor l-a dat fault in atac.Meciul a fost cam egal,insa e clar Galca nu a pregatit fizic echipa.Eu unul m-am saturat de Tanase, un aiurist ce se crede fotbalist,mai mult ,unii il si vad util.Prepelita-sa fim seriosi - nu poate juca la inchidere,iar Filip este atehnic.De ce nu joaca Neagu ?. Schiimbarea lui Stanciu a distrus jocul Stelei.Keseru a batut prost toate fazele fixe.Latovlevici il confirma pe Piturca ca nu se stie apara. ASTRA cu mai multa clarviziune a castigat. Bravo lor ! La Steaua e mare deranj !

Am vazut meciul si cam trebuie sa-ti dau dreptate. Latovlevici e varza pe postul lui , Parvulescu e folosit pe partea cealalta, Neagu sau tinerii NU sunt folositi , Radut a fost dat Pandurilor, CINE ar trebui sa joace la Steaua ? CINE ? Arlauskis slabut dar cu 3 interventii bune 7, Rapa slab spre mediu4,5, Varela ca de obicei bine dar absent in faza golului7, Sukala Bun dar un sfert de frunte i-a lipsit la centrarea de gol a Astrei7, Latovlevici slab spre foarte slab aproape ca de obicei 4, Filip in nota meciului 6, (daca n-ar fi ratat avea 7), Prepelita ieri slab dar e posibil sa fi fost de conjunctura 5, Stanciu slab la contacte dar a aratat ca vrea 5, Chipciu a fost singurul cu vointa

dlq1
dlq1  •  12 Iulie 2014, 12:59
Postat de forcesteauaforever pe 12 Iulie 2014, 01:47

Santeti penibili toti care comentati din ciuda. Daca nu era arbitri ca sa traga pentru Astra nu castiga giurgiuveni nimica. Trebuia sa dea o eliminare la Gaman cred si a fost si 11 metri pentru Steaua da se vede ca sant buni bani lui Niculae. Va place asa sa castige o echipa care nici nu aduce suporteri pe stadion. Asa atmosfera sa tot avem. Si trofeul care la luat Astra cred ca e cel mai urat care sa dat vreodata.

Cred ca ai gresit din graba DAR sa stii ca STEAUA Este CEL mai tare club din Romania . In Ghencea (bdul) sta scris pe un zid ca: " Becali moare dar STEAUA NU" ! Daca STEAUA s-ar rezuma DOAR la Jiji atunci cu adevarat ar fi Vai de noi ! DAR ASA !!??...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează