FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA 0-1

Criză de nervi a lui Dan Petrescu. Un jucător povestește: "A început să spargă lucruri prin vestiar"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 11:32

Dan Petrescu a cîștigat Supercupa României cu ASA în fața Stelei, scor 1-0, însă în momentul cînd a intrat la vestiare la pauza meciului și-a ieșit din minți.

"Bursucul" n-a fost mulțumit de primele 45 de minute arătate de elevii săi și Eduard Stăncioiu, portarul tîrgmureșenilor, a dezvăluit că la pauza meciului antrenorul a făcut dezastru în vestiar.

"A venit foarte nervos la vestiare. În afară de cîteva lucruri sparte prin vestiar n-a făcut nimic. A fost nervos pentru că nu am arătat mare lucru în prima repriză, nu am fost proaspeți, nu am avut acea vîna de care aveam nevoie", a Edi Stăncioiu.

Dan Petrescu a confirmat și el incidentele de la pauză: "După o ceartă groaznică la pauză, am revenit bine. Le-am zis «vreţi să plec, plec de acum de la pauză!».

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  10 Iulie 2015, 06:04

Cred ca a fost cel mai bun fundas dreapta din istoria fotbalului romanesc . Chiar am vorbit de multe ori cu englezi chiar si anul asta si toti cind au auzit ca sunt roman mi-au reamintit de hagi si dan petrescu de la chelsea !!! Mi-l amintesc bine de tot mai ales de cum se comporta pe teren . Nu era genul de aparator care sa intre la rupere si rar se certa cu arbitrii dar de cind e antrenor chiar a luat-o razna de tot !! Mi-l aduc aminte de cum se comporta la urziceni !!!! Pacat .

madskills
madskills  •  10 Iulie 2015, 05:50

*** Petrescu se purta de parca juca finala de CL, desi putea sa-l doara la basca. Radoi in schimb zici ca era *** lesinat si fara idei era pe banca..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

823090347727657
Ro Dana  •  09 Iulie 2015, 22:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează