FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - HERMANNSTADT, 21:00, TELEKOM, DIGI, PRO TV, GSP.RO

CUPA ROMÂNIEI // Devis Mangia anunță absenții din lotul Craiovei + Zlatinski pune trofeul înaintea banilor: "Prima nu e importantă"

Articol de , - Publicat sambata, 26 mai 2018 17:49

Antrenorul lui U Craiova, Devis Mangia, și elevul său Hristo Zlatinski au prefațat finala Cupei României.

  • U Craiova - Hermannstadt se joacă mâine, de la 21:00, liveTEXT cu VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Pro TV.

"Ar fi foarte, foarte frumos să luăm trofeul, o adevărată performanță. Una este să câștigi un trofeu cu un club care e obișnuit cu asta, alta e să o faci după 25 de ani. Ar fi un rezultat cu adevărat mare. Nu cred că e presiune mare pe Craiova, chiar dacă nu am câștigat niciodată pe Arena Națională. Gazonul de aici sper să fie un avantaj pentru noi, dar mai ales pentru spectacolul fotbalistic.

Adversara a câștigat multe meciuri pentru a ajunge aici. E în finală, deci nu e o simplă echipă de Liga a 2-a. Este foarte bine organizată. S-ar clasa pe o poziție bună în primul eșalon.

Gardoș nu va fi în lot pentru finală. În afara lui mai lipsesc Bic și Popov, accidentați, și Briceag suspendat", a prefațat Mangia partida.

 

Antrenamentul oficial al Craiovei

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 26 Mai 2018

trofeul, mai important ca banii

"Sunt străin, dar e ceva special să jucăm o finală după 25 de ani. Va fi un meci mare, cel mai important pentru mine de când sunt aici. Nu mai am răbdare. Sunt sigur că suporterii vor reprezenta un mare avantaj pentru noi. Prima de 10.000 de euro nu e importantă. Nu ne gândim la asta. Important este trofeul", a declarat Zlatinski.

Vezi și: EXCLUSIV Pe ce prime joacă oltenii și ardelenii în finala Cupei + câți fani alb-albaștri sunt așteptați la București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sorinvision
sorinvision  •  27 Mai 2018, 13:16

Arena Nationala va fi alb-albastra. Hai Stiinta!!! Pe ei, pe ei, pe FC Sibiu!...acum cand se implinesc 100 de ani de scoaterea Ardealului de sub dominatia austro-ungara FC Sibiu suna mult mai romaneste decat denumirea folosita de ocupanti.

ucv1948
ucv1948  •  26 Mai 2018, 19:07
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Mai 2018, 18:29

...degeaba ...v ati facut de ras ...nu ati castigat impotriva fcsb ului din patru incercari niciodata ...puteti sa va spalati pe cap cu acest trofeu ...nu aveti valoare ...trebuie sa crestem olteni adevarati ...nu pitici...

Hai ma , nici chiar asa

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Mai 2018, 18:29

...degeaba ...v ati facut de ras ...nu ati castigat impotriva fcsb ului din patru incercari niciodata ...puteti sa va spalati pe cap cu acest trofeu ...nu aveti valoare ...trebuie sa crestem olteni adevarati ...nu pitici...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close