FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1 (4-3 D.PEN.)

Dan Nistor lovește din nou! După "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a mai avut nicio ocazie", fotbalistul a oferit o nouă reacție aiuritoare

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 09:53

Dan Nistor a ratat una dintre loviturile de departajare în meciul de Cupă dintre CFR Cluj și FC Botoșani, în urma căruia ardelenii au fost eliminați la penalty-uri, iar la finalul partidei a oferit o declarație amuzantă.

"Din câte îmi amintesc, am avut şi un gol anulat care cred şi din câte am auzit perfect valabil. Penalty clar şi în repriza a doua. Ce să zic, nu mai zic nimic. Îmi pare nespus de rău că am ratat, dar n-am putut să înscriu.

Ne doream să câştigăm acest trofeu, dar şansele noastre s-au dus. Urmează meciul cu Gaz Metan. Pare meci uşor, dar e meci greu", a fost reacția lui Nistor, conform TV Telekom Sport.

Dan Nistor a mai uimit cu o declarație după Steaua - Pandurii, scor 6-0: "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a mai avut nicio ocazie".

 În meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, scorul a fost egal după 120 de minute, Omrani (42) și Jonathan (69) fiind cei doi marcatori.

La penalty-uri, cei mai buni jucători l-au trădat pe Dan Petrescu. Nistor, Păun și Deac au ratat pentru ardeleni, care au fost astfel eliminați încă din șaisprezecimile competiției.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  28 Octombrie 2017, 16:54
Postat de Yuri Firsov pe 28 Octombrie 2017, 08:25

LASATI BAIETUL IN PACE!!!ESTE ZERO LA MANSARDA!!! IQ=0(zero!!!)ASA CA DE UNDE NU-i NICI DUMNEZEU NU CERE!!!!!

daca era cum zici tu, ramanea la Dinamo, ar fi fost in largul lui la noi.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  28 Octombrie 2017, 08:25

LASATI BAIETUL IN PACE!!!ESTE ZERO LA MANSARDA!!! IQ=0(zero!!!)ASA CA DE UNDE NU-i NICI DUMNEZEU NU CERE!!!!!

radoo93
radoo93  •  28 Octombrie 2017, 02:33

De cand e Paun printre cei mai buni jucatori de la CFR?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează