FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - CFR CLUJ 1-2

Daniel Pancu despre situaţia Rapidului: ”Sîntem căzuţi psihic, resemnaţi, blazaţi! Am promovat pe burta goală, dar nu se mai poate”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 23:00

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit despre eliminarea echipei sale din optimile Cupei României, după 1-2 cu CFR Cluj.
"Am făcut un mic progres ca joc. Ar fi fost important pentru moral să ne calificăm. Chiar dacă vorbea Marian Rada de cîştigarea Cupei, nu cred că puteam îndeplini acest obiectiv. Oricum nu puteam participa în cupele europene. Campionatul e mai important, va trebui să învăţăm să cîştigăm din nou.

Sîntem căzuţi psihic, resemnaţi, blazaţi, dar acum ies adevăratele caractere la suprafaţă. Mai avem 5 meciuri din turul de campionat şi trebuie să facem puncte. Am reuşit o promovare pe burta goală, dar nu se mai poate şi în continuare", a spus Daniel Pancu la televiziunea sportro.

...despre penalty-ul transformat din a doua încercare: ”Nu credeam că o să ratez. Felgueiras chiar mi-a zis că se aruncă în partea dreaptă, dar nu l-am crezut şi acolo am tras”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ticutroya
ticutroya  •  31 Octombrie 2014, 16:17
Postat de shab pe 30 Octombrie 2014, 23:44

Beti apa minerala, sa va umpleti burtile. Lebede nu cred ca gasiti la Chiajna.

Da , pemata-ncurugol o gasim ???

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  31 Octombrie 2014, 08:27
Postat de unico_biancorossi pe 31 Octombrie 2014, 04:25

succes fara bani nu exista nicaieri si niciunde.

Deci nici la ceilalti insolventzi din groapa....

bamse1901
bamse1901  •  31 Octombrie 2014, 07:23

nici cu bataie de joc nu se poate.bft!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează