FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 2-5)

Declaraţiile lui Flavius Stoican au înfuriat o fostă glorie a clubului: "Să-mi spună ce plusuri a avut Dinamo?" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:41

Concluziile lui Flavius Stoican după eliminarea din semifinalele Cupei României, 2-5 şi 1-1 cu Steaua, au enervat o fostă gloria a lui Dinamo. Claudiu Vaişcovici l-a taxat pe tehnician, care a spus că echipa sa a fost egală cu Steaua, mai puţin 7 minute din meciul tur, cînd s-au încasat 3 goluri."Să-mi spună şi mie domnul Stoican ce plusuri a avut Dinamo. Sînt foarte multe minusuri şi prea puţine plusuri. Domnul profesor a luat-o înainte cu osanale în faţa fanilor. E bună tactica asta, dar nu te ajută să ajungi sus. Alea şapte minute au existat, unde era atunci Dinamo? Lumea se schimbă în 2-3 minute!", a spus Claudiu Vaişcovici la sportro.

Citeşte şi: Stoican după duelurile cu Steaua în 2014: "Am fost egali, mai puţin 7 minute din tur" » 3 concluzii după Derby!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
lenan
lenan  •  18 Aprilie 2014, 21:09
Postat de aldo_m pe 18 Aprilie 2014, 08:30

domnule vaiscovici e usor sa dai cu pietre cu prieteni ca dinu DINAMO nu mai are nevoie de dusmani ,degeaba ai o varsta ca tot n-ai creier UNDE SA GASIM INTELEGEERE CA ACEASTA ECHIPA E TANARA SI FARA EXPERIENTA si STOICAN A FACUT DIN RAHAT BICI ,acum neuronii tai odihniti la tv vor ca biciul sa paca si poc PAI DE CAND SE CHINUIE GIGI sa faca echipa si CATE ZECI DE MILIOANE SI CATI ARBITRI A CUMPARAT GIGI PANA SA FAC STELUTA BUNA tu claudiule ai inceput sa devii un cornel dinu ,un om fara caracter care TOATA VIATA LUI A STAT PE MARGINE SI A CRITICAT

critica nu inseamna dusmanie, arata ca pe baiat chiar il intereseaza clubul si ceea ce se intimpla. stoican a dus echipa sus, e drept, insa si pe fondul unei lipse acerbe de concurenta. iar chestia cu "echipa tinara" ar trebui sa o mai gindesti putin, eventual sa faci o medie... de virsta... si vorbim dupa.

hmmmm
hmmmm  •  18 Aprilie 2014, 10:56

Nu stiu ce meci au vazut cei de la Dinamo ieri, dar poate ca o vizionare fara sa stie ce echipe joaca ar putea sa le faca o imagine mai apropiata de realitate. Sa spuna cineva ca Dinamo a fost ieri egala Stelei inseamna cel putin ca habar nu are de sport, nu gandeste si se mai si minte! Dinamo nu a existat pana in minutul 66, cand Steaua era cu 5 jucatori tot timpul in jumatatea lor incercand sa mai inscrie - si daca nu au reusit a fost doar din cauza ca fiecare a incercat pe cont propriu, mai ales Chipciu care ar trebui cercetat serios pentru greselile de ieri. Dinamo mai are mult de munca si are nevoie de cineva cu bani, nu de aceste personaje care stiu doar sa se laude si sa jigneasca.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Aprilie 2014, 10:16

Pe Stoican l-as lua acasa, i-as pune reluarea meciului si l-as pune sa scrie de 500 de ori: " fara atacanti am avut zero ocazii, cu doi atacanti am avut doua ocazii uriase si un gol". Sa n-aud vrajelile ca a facut din rahat bici. A avut rezultate piturciste, bafta pe fond de joc urat. Nu jucam nimic-nimic, nu putem spune ca a explodat valoric vreun jucator. Dimpotriva. Rotariu a devenit complet inexistent, Tucudean e degeaba, Filip, Serban, Lazar sunt la acelasi nivel. Din vara or sa plece si putinii experimentati, iar daca nu transferam nimic serios si ramanem si cu Stoican, la revedere! O sa ne zbatem in mediocritate 1000 de ani!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează