FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV

Declarații tari făcute de Contra înainte de meciul de Cupă: "CS U e favorită" » Atac la FRF, de ce l-a pierdut și pe Nemec

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 10:33

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu CSU Craiova, din sferturile Cupei României, care se va juca miercuri. 

"Mergem cu gândul la victorie și vom face totul pentru a câștiga. Nu va fi ușor. CSU Craiova joacă pe teren propriu și este favorită. Oltenii formează o echipă periculoasă, joacă un fotbal total. Am încercat să ne pregătim cât mai bine și sperăm să ne prezentăm în condiții optime. Vreau să jucăm ca atunci când i-am bătut cu 2-1", a spus Contra la conferința de presă.

2.55 e cota la victorie pentru CS U. Dinamo are 2.90 să se impună

...despre problemele de lot: "Avem probleme de lot. Penedo și Bawab nu ajung la timp de la naționalele lor. Nemec a ajuns la 12 noaptea și este foarte obosit. Nu vor putea juca mâine. Sunt jucători importanți.

Pe mine mă miră această grabă de a disputa partidele din Cupă, când echipele au meciuri la echipele naționale. Cred că trebuia să ne gândim mai bine când s-a făcut calendarul.

Astea sunt condițiile. Nu pot face nimic. Voi încerca să îi înlocuiesc pe cei 3, iar jucătorii care vor intra trebuie să arate că pot juca la Dinamo. Nu știu dacă voi miza pe Popa sau Rivaldinho. Voi decide mâine. Dielna este apt de joc, iar la Marici rămâne de văzut. Și May Mahlangu s-a recuperat".

...despre Nedelcearu, Petre și Dudea: "Cei 3 au fost reprimiți în lot pentru că avem probleme medicale. Avem nevoie de efectiv. Jucătorii au cerut scuze, iar eu am vorbit cu ei timp de 45 de minute. Ne bazăm pe ei. Totul este bine acum. Și-au spus punctul de vedere și la fel am făcut și eu. M-aș bucura să învețe din aceste greșeli".

  • CSU Craiova - Dinamo se joacă miercuri, într-o singură manșă, de la 21:30, în direct pe TV Digi Sport, ProTV, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
reddog_forever
reddog_forever  •  28 Martie 2017, 15:32
Postat de John Milne pe 28 Martie 2017, 15:17

Amaratii astia sunt morti de foame si se tin de declaratii .

mai bine asa, decat sa te tii de comentarii fiind mai prost decat mascota echipei fara nume/teren/suporteri.

1425838917717550
John Milne  •  28 Martie 2017, 15:17

Amaratii astia sunt morti de foame si se tin de declaratii .

ropo
ropo  •  28 Martie 2017, 14:25

Vor fi odihniti pentru meciul cu aprozarul din pipera

Vezi toate comentariile (16)
Comentează