FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Derby de România, analizat în cele mai mici detalii » De ce Dinamo poate fi o favorită-surpriză și ce problemă majoră are Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 11:11

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Gigi Mulțescu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre duelul din această seară și spune că formația alb-roșie este favorită. În plus, acesta a discutat și despre problemele pe care le are Steaua.

"La acest meci, Dinamo este superioară Stelei. Jucătorii lui Dinamo sunt mai adunați și sunt mai mulți care dau randament. La Dinamo sunt 6-7 jucători decisivi, care dau randament, în timp ce Steaua are doar patru. La Steaua, fotbaliștii importanți, care trebuie să decidă jocul, nu sunt în formă.

Acum Steaua se caută, dar nu știu dacă își va reveni în timp util. În play-off sunt puține jocuri și nu sunt suficiente etape pentru a schimba multe. Jucătorii trebuie să intre repede în formă și trebuie să se corecteze greșelile într-un timp foarte scurt. Aici nu depinde doar de antrenor, ci și de fotbaliști, care trebuie să aibă grijă să fie în cea mai bună formă", a spus Mulțescu la DigiSport.

"Eu cred că Astra și Dinamo sunt favorite la titlu. Astra este pe primul loc, iar Dinamo este echipa care vine din urmă" Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
balauru48
balauru48  •  03 Martie 2016, 13:48
Postat de dincolodenori pe 03 Martie 2016, 12:28

Meci anost . Argumente. Avand in vedere ca Duminica se joaca in play-off FCSB va alinia o echipa care nu cuprinde prea multi titulari. Dinamo ceva mai omogena printre primii 11 are o banca teoretic inferioara.In consecinta Reghe abordeaza cu rezerve daca le putem numi asa si trage spre un egal fiind vorba de dublamansa ,In acest fel uzeaza lotul titular a cainilor urmand sa-i supunua unui asalt Duminica .Acesta pare planul lui Reghe ,Dinamo insa isi joaca cartea sa si nimeni nu poate garanta ca nu castiga asta seara si poate si Duminica .

Bravo, se vede ca esti suporter adevarat Steaua si nu fcsb!

balauru48
balauru48  •  03 Martie 2016, 13:41
Postat de dincolodenori pe 03 Martie 2016, 12:15

Nu inteleg de ce esti atat de afectat de ce spune calculul de pe hartie? Meciurile dintre aceste echipe au oferit rezulatate care au rasturnat aceste calcule ,nu exista favorita .

Nimic nu ma poate afecta, nici macar o infrangere a lui Dinamo.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Martie 2016, 12:40
Postat de demolarii pe 03 Martie 2016, 11:55

Ce sanse are Dinamo, cu jucatori renumerati cu 60 000 euro/sezon, in fata FC SB unde un singur jucator ia 1,8 milioane euro/sezon?

Numai ca jucatorul ala nu s-a transferat inca.....!!!!! Parerea mea ca in Liga I din Romania , salariile nu au de ce sa fie mai mari de 10 000 pe luna , adica 450 mil vechi ! Si asta numai la jucatori deosebiti, la ...”varfuri ” ! Deocamdata....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează