FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 0-0, 2-4 LA PENALTY-URI

Devine 100% Steaua! » Sondajele nu mint: Finala Cupei s-a jucat într-o atmosferă roş-albastră

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 24 mai 2014 01:26

Steaua cucereşte suporteri: Cupa s-a jucat într-o atmosferă de teren propriu al roş-albaştrilor.

Sondajele zic că mai mult de 50 la sută dintre oamenii care se uită la fotbal ţin cu Steaua, dar datele studiului nu developează realitatea întreagă: non-steliştii sînt majoritatea cu cluburi insolvente sau inexistente azi. Rivalitatea din sondaj nici nu mai există în lumea reală a fotbalului.

Adversarul din finala Cupei, Astra, a fost oponentul principal al "militarilor" şi în campionat, dar giurgiuvenii păşesc pe "Stelist Arena", un stadion neutru colorat în roşu şi albastru. Cîteva sute de inşi veniţi de la Giurgiu bat în tobe.

Budescu şi ai lui păşesc pe teren şi spectacolul care-i întîmpină aduce a "Astra in wonderland", cu petarde, artificii, baloane şi personaje ce poartă steagurile echipelor echipate ca Asterix&Obelix.

O peluză şi tribunele zbiară "Steaua! Steaua!". Din peluza cealaltă sclipesc telefoanele mobile. Probabil tot stelişti şi ei, angajaţii lui Ioan Niculae se feresc, măcar, să scandeze. :)

"Pentru voi gunoi, pentru noi eroi"
Suporterii Stelei au afişat un banner de susţinere pentru Prodan şi Belodedici. Primul a fost dat afară din FRF şi e în război cu administraţia lui Burleanu, în vreme ce Belo a rămas în staff, responsabil de juniori. "Gunoi pentru voi, eroi pentru noi", au scris suporterii referindu-se la Prodan şi la Belo.

FRF l-a invitat pe fostul libero pe teren înaintea meciului, i-a înmînat un cadou. Galeria stelistă îi scanda numele, dar Belodedici, emoţionat, nu sesizase. Reghecampf i-a atras atenţia să meargă să-i salute pe fani.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
daculliber
daculliber  •  24 Mai 2014, 18:26

Coregrafie de doi bani! Suporterii bascaliei! Nici macar n-au fost in stare sa copieze de la altii! Taranii si cocalarii stelisti n-au avut nici macar bunul simt sa asiste la decernarea trofeului echipei cistigatoare, Astra! Necioplitii au parasit stadionul cu coada intre picioare!Si-au facut un selfie in fata Arenei ca sa arate la tara la ei ca au fost la meci, la Bucuresti, dupa care au disparut!Nici macar la sarbatorirea titlului cu echipa nu s-au prezentat! Ce fel de galerie e asta? Vai de voi...

panion44
panion44  •  24 Mai 2014, 17:48
Postat de pietricica pe 24 Mai 2014, 14:07

Conform statisticilor oficiale stoita e cea mai slaba participanta din liga campionilor ,mult mai slab decit CFR Cluj sau Unirea Urziceni dar oitelor li se spala creierul si toate scorsorile(parveniti ,curvulite si alte asemenea specimene) li se spune ca ei suntc ampioni impreuna cu jijica si cu anisoara. nu e de mirarwe ca suporterii stoitei cresc (din pacate pentru oameni normali) de la o zi la alta.

superimbecilule tie ti se pare ca tu esti un om normal?tu esti doar un hater...

panion44
panion44  •  24 Mai 2014, 17:45
Postat de minosu pe 24 Mai 2014, 12:46

se intoarce roata ,vine caderea

vise erotice taica...vise...speri mata dar speri degeaba...ca dinamo si rapid tot in insolventa vor fi si steaua tot in frunte

Vezi toate comentariile (36)
Comentează