FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 2-5)

Dinamo, motivată de "minunea de la Liberec": "Dacă o să fie eliminaţi, se va spune că e normal! Să joace fără presiune"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 19:35

Cosmin Moţi, fundaşul lui Ludogoreţ, a vorbit despre şansele ca Dinamo să o elimine pe Steaua în semifinalele Cupei României, după eşecul din partida tur, scor 2-5."Cred că ar trebui să joace cum au făcut-o în meciul de campionat de pe Ghencea. Să joace fără nici un fel de presiune, dezinvolt. Dacă o să fie eliminaţi, toată lumea va spune că e un lucru normal.

Să joace fără nici un fel de teamă. Trebuie să ataci cît mai mult, să reuşeşti să ţii mai mult mingea. Nu va fi o problemă dacă Dinamo ar pierde la scor. O problemă ar fi să bată Steaua cu 1-0 şi Dinamo să nu aibă ocazii", a spus Cosmin Moţi la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Fostul fundaş al lui Dinamo îi sfătuieşte pe "cîini" să urmeze exemplul echipei care a întors rezultatul la Liberec. În 2009, dinamoviştii au pierdut la "masa verde" cu Slovan în "Ştefan cel Mare", însă au reuşit să ducă meciul în prelungiri, impunîndu-se cu 3-0 în deplasare. La penalty-uri, Dinamo a bătut cu 9-8 şi s-a calificat în grupele Europa League.

"Va fi foarte greu să recupereze diferenţa din meciul tur. Nimic nu este imposibil. Un gol marcat cît mai repede ar uşura un pic lucrurile. Un gol cred că i-ar impulsiona mai mult pe jucători. Noi am mers la Liberec să jucăm fără nici o presiune, nu mai aveam nimic de pierdut. Aveam doar o revanşă de luat pentru ce s-a întîmplat la Bucureşti. Practic am jucat fără nici un fel de presiune. Am jucat fotbal, ne-am dus să jucăm cît mai bine şi s-a întîmplat minunea", a încheiat Moţi.

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 5-2 pentru "militari".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
the_champions
the_champions  •  17 Aprilie 2014, 20:13

Lasati minunea de la Liberec ca e la ani lumina !

the_champions
the_champions  •  17 Aprilie 2014, 20:12

Vreau sa stiu ultimul meci unde ati batut cu 3-0...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează