FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO

Dinamo nu convinge nici cu noul antrenor! Sfat important pentru Bratu după prima repriză cu Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 18:03

Gabi Balint a analizat prima repriză a sfertului de finală din Cupa României dintre U Craiova și Dinamo, scor 0-0, și îi dă un sfat lui Florin Bratu.

" Dinamo n-a reușit să materializeze omul în plus de la jumătatea terenului. Pesici e izolat în față. E destul de lent, greoi. A încercat să țină un pic de minge, dar nu e ajutat de cei din spate.

Eu l-aș trage pe Nistor în dreapta și pe Torje l-aș pune al doilea atacant, aș juca un 4-4-2. Altfel nu faci nimic", a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Craiova mi s-a părut clar mai bună în prima repriză. Dar se vede într-o oarecare măsură că Băluță e ieșit din formă" Ion Crăciunescu, fost arbitru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  07 Martie 2018, 15:39

Craciunescule acuma nu ai vazut cum i-a rupt piciorul lui Hanca Burlacu de ce nu analizezi corect.Daca era invers sigur vedeai si tu si Fesnic,asa nimeni nimic.Sa v-a fie rusine manipulatori ce sunteti.Niste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  07 Martie 2018, 06:59

Da, bine și 36 l-a călcat pe Hanca intenționat se uita la piciorul lui și Crăcănescu n-a văzut nimic. WTF?

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  06 Martie 2018, 19:12

Cum sa joci cu *** de hanca, catastrofal in fiecare meci? cum sa ti-l anihilezi pe Pesici, putandu-l sa joace pe un post care nu-i e propriu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează