FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RIVALITATE

Dinamoviștii o ironizează pe FCSB după tragerea la sorți din Cupă: "O să le dau invitații la finală"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 14:21

Deși au picat cu un adversar dificil în sferturile Cupei, dinamoviștii se țin de ironii la adresa rivalei FCSB. "O să le dau invitații la finala Cupei", a fost reacția ironică a lui Bogdan Bălănescu după tragerea la sorți de azi. 

"Da, am promis că o să le dau invitații la finala Cupei. Steaua sau FCSB e favorită. Am văzut că sunt foarte bine îmbrăcați, au echipament galben și ei întotdeauna sunt favoriți", a declart Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, potrivit TV Digi Sport

CS U Craiova și Dinamo se vor duela în sferturile Cupei României, într-o partidă care va avea loc în perioada 27 februarie - 1 martie, în timp ce FCSB va juca pe terenul lui AFC Hermannstadt. Tabloul complet al sferturilor, AICI.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
147259629210475
Valentin Onea  •  12 Ianuarie 2018, 08:03

La ce bulan au, nu e de mirare ca au cazut cu cea mai slaba echipa . Macar cu asta sa se mandreasca, cu semifinalele, ca de Paste , intotdeauna au belele, asa ca ...........................atunci CFR-ul se va uita de foarte sus la ei ! Iar gigica, nu va mai avea nici Mbapeuri, nici Figo-uri, nici Lamparzi, nici Mourini, si -i va face pe toti o albie de porci. S-a dus miliardul lui.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  12 Ianuarie 2018, 00:14

Romanii au ov orba: "Prostul daca nu- fudul parca nue prost destul".

manutd.steaua
manutd.steaua  •  11 Ianuarie 2018, 18:47

Bogdaneeee,toti se rugau sa pice cu dinamo la cat de slabi sunteti!!! Era mai usor cu voi,decat cu astia de am picat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează