FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO, MARȚI, 17:00, DIGI, TELEKOM, PRO X, GSP.RO

Dinamoviștii vor avea de înfruntat un vulcan în Cupă: "Vor fi 25.000 de fani în tribune, rivalitatea e foarte mare" » Ultimele detalii despre starea gazonului de la Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 10:24

Marcel Popescu, președintele celor de la U Craiova, a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa marți, împotriva lui Dinamo, în sferturile de finală ale Cupei României. 

"E un meci pe care îl așteaptă toată lumea, mai ales prin prisma celor întâmplate la meciurile de la Mediaș și Sibiu. E normal ca fiecare echipă să-și dorească să avanseze în turul următor. Acest meci e adevărata finală!

Nu vă faceți probleme, terenul va fi ok. Sunt convins că va arăta mai bine decât cele de la Mediaș și Sibiu. Terenul poate fi mai moale sau poate prinde apă,  rămâne de văzut. Singurul lucru care ne avantajează e că jucăm pe teren propriu, cu peste 25.000 de fani în tribune.  Ora meciului e incomodă, dar asta e situația. 

Chiar dacă era în play-off, Dinamo venea la fel de motivată la Craiova. Rivalitatea dintre noi și ei e foarte mare", a declarat Marcel Popescu, la Pro X. 

  • U Craiova - Dinamo se joacă marți, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1112782965438387
Cosmin-Ionut Papa  •  04 Martie 2018, 14:37

Vom fi acolo, cu totii !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează