FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - PANDURII 3-0

Discurs contradictoriu în tabăra "pandurilor" » Jucătorii acuză că n-au fost bani de deplasare, oficialii au altă variantă

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 19:27

Andrei Piţian, fundaşul celor de la Pandurii, a acuzat la finalul meciului cu Viitorul (0-3) că jumătate din echipa gorjenilor nu a făcut deplasarea la Ovidiu din cauza problemelor financiare.

"Suntem intr-o situaţie deplorabilă, cred că am scăpat ieftin în această seară. Conducerea noastră nu a avut suficienţi bani pentru deplasarea de la Constanţa, aşa că echipa a fost împărţită în două. Din iarnă vom vedea ce va face fiecare, dar aşa nu se mai poate continua", a spus Piţian la TV Dolce Sport.

Fotbalistul a fost contrazis de antrenorul secund al "pandurilor", Marian Dinu, care a afirmat că majoritatea titularilor nu au făcut deplasarea de la Viitorul din cauza unei răceli.

"Petre Grigoraş a lipsit azi de pe bancă din motive medicale, un virus gripal a afectat aproape 90% din membrii lotului. Azi am aliniat jucătorii valizi pe care i-am avut.

E mult spus că am scăpat ieftin. Deşi sunt jucători care sunt la primul meci oficial, ne-am fi aşteptat la altceva de la ei. Nu s-a pus presiune pe ei. A fost părerea lui Piţian, dar nu acesta a fost motivul. Conducerea actuală face eforturi disperate sa asigure condiţiile care au fost până acum, dar ar fi o greşeală să se interpreteze astfel", a fost replica lui Marian Dinu, antrenorul secund al gorjenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
foxy
foxy  •  15 Decembrie 2016, 20:48
Postat de dinamo_fan pe 15 Decembrie 2016, 20:29

Pentru faza cu Nistor am sa deschid o sampanie cand dau faliment cei de la Pandurii.

O sa-ti expire!Poate si tu!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Decembrie 2016, 20:29

Pentru faza cu Nistor am sa deschid o sampanie cand dau faliment cei de la Pandurii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează