FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TRAGERE LA SORŢI

Duel exploziv U Cluj - CFR în semifinalele Cupei: "Cu ei am vrut să cădem, avem o şansă imensă de a juca finala"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:00

U Cluj va juca împotriva rivalei CFR în semifinalele Cupei României. Turul va fi programat în intervalul 3-5 martie, la CFR, iar returul în perioada 31 martie - 2 aprilie.
Jucătorii lui Ogăraru vor evolua după 20 de ani în această fază a competiţiei şi antrenorul este optimist. 

"E ceea ce ne-am dorit. Am spus de multă vreme că vrem CFR-ul în semifinale şi uite că dorinţa ni s-a îndeplinit. Acum nu ne rămîne decît să ne pregătim extraordinar de bine, să fim foarte serioşi la antrenamente, pentru că avem o şansă imensă să ajungem în finală. E obiectivul nostru de cînd am venit eu aici şi, iată, sîntem la două meciuri distanţă să-l îndeplinim. Ne respectăm adversarul şi ştiu că vom avea o "dublă" foarte grea. Tocmai de aceea mizăm pe sprijinul fanilor. Vrem un stadion plin!", a spus George Ogăraru pentru site-ul oficial al lui "U".

În celălalt meci din semifinale joacă Petrolul şi Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
acid02
acid02  •  22 Ianuarie 2015, 11:42
Postat de martipan1 pe 21 Ianuarie 2015, 21:15

hahaha ,niciodata nu au avut acel stadion plin ,numai nu crede ca acum cand interesul pentru circ este mai mic vor merge mai multi:)))

esti bou

vasileschi
vasileschi  •  22 Ianuarie 2015, 08:11
Postat de martipan1 pe 21 Ianuarie 2015, 21:15

hahaha ,niciodata nu au avut acel stadion plin ,numai nu crede ca acum cand interesul pentru circ este mai mic vor merge mai multi:)))

Nu uita totusi ca. are 30.000 locuri la ce meciuri de campionat ai vazut tu in ultimul timp mai mult de 5- 6 mii /

cainerrosu
cainerrosu  •  21 Ianuarie 2015, 23:38

parca vad o peluza rosu-alb-negru pa AN ! \

Vezi toate comentariile (5)
Comentează