FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

El este personajul-surpriză care a schimbat regulamentul la Supercupă » Propunerea a fost votată în unanimitate de FRF

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 12:18

Ieri, cu unanimitate de voturi,  în Comitetul Executiv s-a decis ca la Supercupa României să se treacă direct la executarea loviturilor de departajare, dacă după 90 de minute este egalitate.

Decizia a venit după ce la finele lunii aprilie, Barasab Panduru, expertul DolceSport, a propus FRF ca în Supercupa României, în cazul în care după 90 de minute rezultatul va fi de egalitate, să se treacă direct la executarea loviturilor de la 11 metri.

Motivul acestei schimbări este faptul că, fiind primul meci, după o lungă perioadă de vacanţă şi de pregătire fizică, fotbaliştii sunt predispuşi riscului de a se accidenta dacă evoluează 120 de minute.

Supercupa României, Astra - CFR Cluj, va avea loc pe 16 iulie.

17 Supercupe
s-au disputat până acum, din 1994 încoace 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  18 Iunie 2016, 16:54

penalii frf sa plateeasca !! au furat destui bani !!!sa plateasaca si ce( vechi s i cei noi pt CRAIOVA MAXIMA !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează