FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-1

Emoţii pentru Alex Bourceanu la revenirea în tricoul Stelei: "De mulţi ani n-am mai fost aşa"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:57

Fostul căpitan al Stelei, Alex Bourceanu, a fost emoţionat la revenirea în tricoul roş-albastru, iar acum gîndul îi stă numai la meciul cu Dinamo, care va fi vineri, de la 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"Greu rău, foarte greu la final. Îi mulţumim lui Stanciu că a facut ce trebuia să facă, a marcat, a făcut diferenţa, asta e valoarea lui. Am fost foarte emoţionat, de mulţi ani n-am mai fost aşa, sînt fericit că am cîstigat.

Nu le promitem nimic dinamoviştilor, va fi care pe care, Dinamo s-a montat bine la meciurile astea, ca şi noi, abia aşteptăm meciul. Nu stiu dacă voi juca cu Dinamo, sper măcar cîteva minute.

Dacă nu, asta e, sper ca echipa sa cîştige. Nu comentez ce s-a întîmplat la Tîrgu Mureş, a trecut", a declarat Alex Bourceanu la televiziunea sportro.

CSMS Iaşi a fost învinsă de Steaua pe teren propriu în optimile de finală ale Cupei României, scor 0-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valiza.epo
valiza.epo  •  29 Octombrie 2014, 06:58

Am aflat de ce l-au trimis turcii inapoi pe Bourceanu. Auzindu-l vorbind, turcii au crezut ca e eunuc si le poate pazi haremul! S-au inselat.

alexzece
alexzece  •  28 Octombrie 2014, 23:14
Postat de kdk.19 pe 28 Octombrie 2014, 23:12

Bourceanu a revenit in tricoul Stelei ! care a fost galben ca in imagine, nu in tricoul ros-albastru..!, asta numai un ziarist de la JSP putea scrie..! bah haretistilor cum dreacu ati ajuns voi ziaristi mah..?

Cum se ajunge in tara asta...mita...nepotism...

kdk.19
kdk.19  •  28 Octombrie 2014, 23:12

Bourceanu a revenit in tricoul Stelei ! care a fost galben ca in imagine, nu in tricoul ros-albastru..!, asta numai un ziarist de la JSP putea scrie..! bah haretistilor cum dreacu ati ajuns voi ziaristi mah..?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează