Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 13:46

Cel mai bun marcator al campioanei României în sezonul trecut, Claudiu Keşeru, a reuşit să înscrie pentru Steaua la penalty-uri, în finala pierdută cu Astra, 3-5.
Atacantul de 27 de ani a fost primul stelist care a bătut de la punctul cu var în Supercupă şi a reuşit să înscrie.

Imediat după gol acesta şi-a dat jos tricoul de joc, iar sub el se afla pe un alt tricou alb cu poza unui prieten. Alexandru Tudor, centralul partidei i-a arătat cartonaşul galben, dar acest lucru nu l-a deranjat pe Keşeru.

Cui i-a dedicat golul? Reuşita a fost în amintirea unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, din copilărie, care a încetat din viaţă săptămîna aceasta. Keşeru a purtat un tricou cu chipul acestuia, iar pe reţelele de socializare a scris şi un mesaj în memoria prietenului, însoţită de o poză cu cei doi: "Ne-ai făcut fericiţi cu prezenţa ta. Acum îţi simţim lipsa. Odihneşte-te în pace!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion