FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 D.P.

Eroul de la Mioveni, dedicații pentru primar » Au răsunat manele din vestiarul gazdelor: "E un curent prezent în toată România"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 23:36

CS Mioveni a reușit surpriza sezonului în Cupa României și a eliminat Steaua din optimile de finală ale competiției (1-1, 5-4 d.pen.), iar fotbaliștii au petrecut în vestiar alături de primarul Ion Georgescu, la finalul partidei. 

Eroul din gruparea argeșeană, Andrei Nilă, este căsătorit cu fiica primarului și la finalul partidei a dedicat reușita soției și edilului.

"Vreau să dedic golul soției mele și domnului primar. E cea mai frumoasă victorie din cariera mea. Am crezut din primul minut că vom câștiga acest meci.

Am știut de la început ce joc vor practrica, ne-a ajutat și acel amical (n.r. câștigat de Mioveni cu 1-0, în urmă cu câteva săptămâni), am prins încredere", a spus Nilă la TV Dolce Sport.

"Am încercat să dăm cât de multă încredere jucătorilor. Steliștii au fost mult mai concentrați decât in meciul amical. Am avut și noroc, dar e bine că ne-am calificat. La un moment dat se auzea din tribune «Mioveni, Mioveni», e prima oară când trăiesc așa ceva", a adăugat și antrenorul lui Mioveni, Alexandru Pelici.

Întrebat despre petrecerea cu manele din vestiar, Pelici a replicat că "e un curent care e prezent în toată România, sunt și manelele bune câteodată".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
501480303310563
Oancea Nicolae  •  15 Decembrie 2016, 19:18

A marcat Nila,urmeaza Paraschiv si restul, pana vor marca toti Morometii...

chris_bu67
chris_bu67  •  15 Decembrie 2016, 07:57

Cum,,salvatoarea''noastră din Europa a fost eliminată de C.S.Mioveni?Nilă a marcat?Nu se lasă jiji,mai ia 6 jucători(nu fotbaliști)!

comabi
comabi  •  15 Decembrie 2016, 07:46

Ce te mira? Observi cât de mult se promovează cultura în media și observi și consecințele, rezultatele votului :(.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează