FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI, DUMINICĂ, 21:00, GSP.RO

EXCLUSIV AMR 5 zile până la Supercupa României! FC Voluntari pornește ofensiva asupra Viitorului: "Voi evolua cu ambiție și mai mare împotriva fostei echipe"

Gabriel Deac și trofeul Cupei României
Gabriel Deac și trofeul Cupei României

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 14:03

Au mai rămas cinci zile până la Supercupa României dintre FC Viitorul și FC Voluntari. Partida se va disputa duminică, pe stadionul Municipal din Botoșani, de la ora 21:00, va fi transmisă de Digi și Dolce și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Gabriel Deac (22 de ani/mijlocaș) a participat și el cu 3 goluri la traseul Voluntariului din acest sezon când a câștigat Cupa României și spune că e mai motivat ca niciodată să triumfe în Supercupă, mai ales că va juca împotriva fostei sale echipe.

- E o partidă specială meciul din Supercupă, ați putea cuceri al doilea trofeu din istoria clubului?
- Da, e un meci special pentru că mulți dintre noi nu am jucat o Supercupă. Ar fi ceva de neuitat atât pentru jucători, cât și pentru club să avem și acest trofeu în palmares.

- S-a tot vorbit că FC Voluntari va deveni Rapid, cum e atmosfera în cadrul lotului în acest moment?
- Atmosfera e foarte bună. Nu s-a mai discutat nimic despre asocierea cu Rapid și nimeni nu se gândește la asta acum.

- Vei evolua cu o mai mare ambiție împotriva Viitorului, ținând cont că în trecut ai jucat și tu pentru echipa lui Hagi?
- Dacă voi intra pe teren cu siguranță o voi face cu o ambiție și mai mare. Nu numai faptul că am jucat pentru Viitorul mă ambiționează, dar și trofeul pus în joc.

- Cei de la Viitorul erau nemulțumiți că Supercupa se dispută tocmai la Botoșani, la voi care e situația?
- E un subiectcare pe mine nu mă afectează. Dacă s-a decis să jucăm acolo, atunci o să jucăm la Botoșani, deși cred că era mai ok să jucăm undeva mai aproape de noi și de Viitorul.

250.000 €e cota lui Gabriel Deac, conform transfermarkt.de

Prețurile biletelor:

Peluze - 10 lei
Tribune - 20 lei

Tichetele pot fi achiționate de pe bilete.ro, iar începând cu 7 iulie vor fi puse în vânzare și la casele de bilete ale stadionului Municipal din Botoșani.

Citește și: Început fierbinte în Liga 1! Cum vor arăta temperaturile la debutul în noul sezon și la Supercupa României

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close