FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

EXCLUSIV Primele "victime" după ruşinea cu CS Mioveni » Flavius Stoican a trimis doi jucători la Dinamo II

Articol de - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 23:24

Dinamo a pierdut surprinzător meciul cu CS Mioveni din "optimile" Cupei, scor 0-1, iar Flavius Stoican a luat imediat măsuri drastice. 

Primele " victime" sînt mijlocaşul Wanderson Miranda şi fundaşul Adrian Popa II. Cei doi nu vor face parte din lotul pentru meciul cu Steaua de vineri, care va începe la ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul lui Dinamo a anunţat în cadrul echipei după meciul de la Piteşti decizia de a-i trimite pe cei doi la echipa a doua pe termen nelimitat. Stoican a fost dezamăgit de felul în care s-au pregătit cei doi.

Wanderson Miranda a fost titular cu CS Mioveni, dar a fost schimbat pe finalul reprizei cu Valentin Lazăr, antrenorul lui Dinamo fiind nemulţumit de cum s-a prezentat mijlocaşul.

Adrian Popa II a fost rezervă însă nu a prins nici un minut. Oficialii lui Dinamo au confirmat decizia lui Stoican pentru GSP.RO, dar nu au dorit să ofere mai multe detalii.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (167)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Octombrie 2014, 11:32

Pai pe Popa de ce ?! Matei trebuie ...trimis nu stiu unde, mi se pare cel mai indolent la ora actuala ! Nu mai joaca NIMIC !

xnread
xnread  •  29 Octombrie 2014, 16:00
Postat de cobra_z pe 29 Octombrie 2014, 11:30

din toate discutiile reies niste concluzii :dupa parerea majoritatii stoican sa plece ( dar in locul lui va veni ...mateut :)) )...sa intre tinerii ( ca oricum ni se rupe de campionat ) dar ce facem cu titularii pe care negoita fara meciuri in picioare nu mai ia nici un ban ?!...iar parerea mea : oricat de che ghevara e considerat de unii acest negoita el face regulile si contribuie 90% la rezultatul si starea actuala a echipei

Buna ziua.Acest lucru a fost spus,reiterat si reinoit:instalarea unui antrenor care va acorda o sansa tinerilor din propria pepiniera ori "culesi" de la grupari din ligile inferioare cu ajutorul unui serviciu de scouting adecvat scopului in sine,insemnand abandonul starii letargice incuibate formand un balast psihologic si privand echipa de o revenire la gloria de odinioara .;-) Incheindu-mi mesajul de intampinare,consider ca amfitrionul potrivit incercarii,s-ar regasi-n persoana d-lui Raducioiu .;-)

seriful1971
seriful1971  •  29 Octombrie 2014, 15:59

trimite-i in papucii mei si pe durimel , matei ,barboianu etc

Vezi toate comentariile (167)
Comentează