FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - FCSB, MIERCURI, 20:30, DIGI, TELEKOM, PRO X, GSP.RO

EXCLUSIV Sănătatea Cluj a încercat să dea două lovituri pe piața transferurilor pentru meciul de Cupă cu FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 14:08

Echipa din Liga a 3-a Sănătatea Cluj o întâlnește mâine pe FCSB în șaisprezecimile Cupei României, ora 20:30. Partida se va juca pe Cluj Arena, iar patronul echipei, Aurelian Ghișa, așteaptă în jur de 10.000 de oameni la meci. 

"Suntem în febra organizării pentru meciul de mâine. Se va juca pe Cluj Arena. Toate detaliile sunt puse la punct. Ne așteptăm cam la 10.000 de oameni. Am scos 15.000 de bilete, dar credem că pe la 10.000 de suporteri vor veni.

Deocamdată am vândut mai bine de 2000 de bilete, dar probabil că azi și mâine se vor vinde cele mai multe. Vin și mulți oameni din afara Clujului, care mâine își vor lua bilete. Sunt deschise 6 case. Deci așa apreciem, vreo 10.000 de bilete vândute", a zis Ghișa pentru GSP.RO.

 Nu-i sperie șocul cu Timișoara de pe Arena Națională

FCSB vine la Cluj după două succese mari. A învins-o joi pe Beer Sheva în deplasare în Europa League, scor 2-1, apoi a demolat-o pe ACS Poli Timișoara în campionat, scor 7-0. 

Totuși, jucătorii de la Sănătatea Cluj nu sunt speriați de forma FCSB-ului, care traversează poate cel mai bun moment din acest sezon. 

"E o atitudine pozitivă la echipă. Jucătorii nu sunt deloc timorați sau stresați. Ieri am avut antrenament și i-am întrebat ce părere au de victoria Stelei cu Timișoara, 7-0. I-am întrebat dacă nu cumva le-a cam tăiat elanul. Nici vorbă! Sunt mobilizați. În fotbal se schimbă multe de la o zi la alta", a mai zis Ghișa.

31.00e cota ca Sănătatea Cluj să o bată pe FCSB în timp regulamentar. Pentru succesul roș-albaștrilor în 90 de minute case oferă cota 1.03

Două ținte! Ratate ambele! 

Sănătatea Cluj a avut în plan să-i aducă pe George Florescu și Lucian Goian, pe modelul partidei din 2011, când ardelenii l-au adus pe Ionel Ganea, special pentru duelul cu Steaua din Cupa României. 

Primul a ales să meargă la U Cluj, în timp ce al doilea a plecat în India după o perioadă de 3 luni în care s-a antrenat cu Sănătatea.

"Nu am reușit să mai luăm pe nimeni. Discuții au fost cu George Florescu și Lucian Goian. Cu primul negocierile au fost de acum o lună, ne așteptam la un parcurs bun și l-am vrut, dar a mers la U Cluj, el fiind atașat de acel club. Cu Goian am discutat, el s-a pregătit cu noi, dar și el a ales să meargă la acea formație din India.

Dar în cele 3 luni în care a stat cu noi ne-a ajutat mult. S-a atașat de echipă și a adus un plus echipei. I-a mobilizat pe tineri, a fost ca un lider. Goian era o soluție extraordinară. Am rămas doar cu echipa cu care am pornit la drum și cu băieții care au calificat echipa până aici".

"Voi fi pe foaia de joc"

Deși are 53 de ani, patronul Ghișa nu renunță la ideea de a juca împotriva FCSB-ului. Pune anumite condiții:

"Voi fi pe foaia de joc și îmi mențin promisiunea. Dacă ajungem în prelungiri și e nevoie de a 4-a schimbare, cu tot dragul o să ajut echipa, 5-10 minute. În funcție de cât e nevoie. Totul depinde de primele 90 de minute. Acolo luăm decizia finală!

Jucătorii sunt pregătiți, sper să facem un meci mare. Să fie un eveniment fotbalistic demn de Cluj Arena și demn de echipa Steaua, care face deplasarea la Cluj. Va fi un meci frumos, eu așa zic!", a mai spus Ghișa. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Octombrie 2017, 18:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Octombrie 2017, 18:35

ba jigodii dinamoviste de clujeni imputiti nu mai aveti echipe cu care sa tineti spurcatilor.

adi2008
adi2008  •  24 Octombrie 2017, 17:35

Articolul asta mi-a amintit de poezioara aia a lui Jacques Prévert, cu l'amiral Rien.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează