FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BODYGUARZI

Explicațiile Federației pentru gărzile de corp ale lui Burleanu: "Probabil nici nu știa că sunt acolo"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 18:01

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, susține că e posibil ca Răzvan Burleanu să nu fi știut știa de cele 5 gărzi de corp pe care le-a avut alături la finala Cupei României, în zona de interviuri (detalii AICI).

"Este o firmă de securitate a evenimentului. Nu s-a pus problema ca președintele să aibă pază personală. Pentru ce să aibă pază? În fața cui? Cei de la firma de securitate și-au organizat oamenii.

Cred că Răzvan Burleanu nici nu știa că sunt acolo. Fiind o zonă circulată, e nevoie să fie cineva în zona de interviuri", a explicat Andrei Vochin la TV Dolce Sport.

La finala Cupei României, care a avut loc la Ploiești, Răzvan Burleanu a fost protejat de 5 gărzi de corp. Pe întreaga şedere pe care şeful de la Casa Fotbalului a avut-o la stadion, gărzile de corp l-au însoţit şi au făcut "gard" viu în jurul lui.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
brancusi
brancusi  •  29 Mai 2017, 19:41

Vochin a fost foarte elegant si modest,cei 5 "paznici de corp" erau de fapt niste admiratori fanatici ai domnului presedinte si doreau autograful dansului,respectiv un selfie,o bandana,un suvenir ceva acolo pentru eternitate.Mai mult,datorita manierelor nobiliare deprinse in scolile de elita absolvite,dumnealor stateau in asteptare la o distanta apreciabila,nedorind sa tulbure expozeele domnului presedinte.Rusine presei de scandal si agitatorului Ioanitoaia,noi nu suntem doar vigilenti in a raspunde comentariilor sau articolelor denigratoare la adresa impecabilului dom'presedinte novator,noi gandim cu capul nostru,sa fie clar!

gizeh
gizeh  •  29 Mai 2017, 23:45

"Probabil nici nu știa că sunt acolo" ... bă nesimțiților ...măcar mințiți profesionist !

iosif_vs.
iosif_vs.  •  29 Mai 2017, 21:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează