FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Explicaţiile lui Ionuţ Negoiţă după eliminarea lui Dinamo: "Steaua e o echipă mai legată, mai matură"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:12

Ionuţ Negoiţă are explicaţii pentru eliminarea lui Dinamo în faţa Stelei, 1-1 şi 3-6 scor general. Acţionarul principal al roş-albilor recunoaşte superioritatea rivalilor, dar e optimist.

"Îmi doream o victorie, deşi era greu să ne calificăm. Steaua e într-un alt moment decît noi, se lucrează de mulţi ani... Au avut răbdare, au luat şi ei destul de multe bătăi. Dinamo este o echipă tînără, de viitor.

Cel puţin pentru suporteri ne bucurăm foarte mult. Aceste meciuri ajută tinerii jucători să crească. Steaua e o echipă mai legată, mai matură", a declarat Negoiţă la sportro.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
fcsb.86
fcsb.86  •  18 Aprilie 2014, 09:57
Postat de hh88 pe 18 Aprilie 2014, 00:35

si Puffy?? ce aveti cu Puffy??? :(

Sper sa nu ma insel, dar Puffy pare ceva mai slab in ultima perioada. Fizic chiar arata mult mai bine acum.

anti_orice
anti_orice  •  18 Aprilie 2014, 08:41

Sincer, nu stiu cum mai pot inghitii fanii lui dinamo discursul asta cu echipa in reconstructie. Plus: "suntem praf dar si altii sunt praf, si altii au fost praf". Pai dinamo n-a mai prins un loc 4 de vreo 4 ani...se compara vreodata cu Steaua care a jucat in fiecare an in grupele Cupelor Europene? Chiar si fara titlu castigat de 7 ani...Pe bune acum...ce reconstructie frate?? Ca au ajuns Pandurii sau Gaz Metan sa fie favoriti cand joaca cu dinamo...

catalin_2704
catalin_2704  •  18 Aprilie 2014, 08:24

Explicaţiile lui Ionuţ Negoiţă după eliminarea lui Dinamo: "Steaua e o echipă mai legată, mai matură".......ai tu..!! nu zau!?...ce concluzie!?.... si noi care credeam ca dinamu a fost egala Stelei...:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează