FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - DINAMO 1-1, 1-3 LA PENALTY-URI

Falub și jucătorii din Liga a 3-a, supărați după eșecul cu Dinamo în Cupă: "Rezultat injust. Nicio diferență între noi și Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 23:42

Adrian Falub a făcut analiza meciului pierdut de U Cluj cu Dinamo la penalty-uri, scor 1-3, după ce la finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. Tehnicianul ardelenilor e de părere că echipa sa ar fi meritat calificarea încă din timpul regulamentar. 

"Am fost aproape, dar până la urmă am pierdut. Am început bine meciul, am fost compacți. Din păcate am ratat un penalty. Rezultatul e injust, venit în urma loviturilor de la 11 metri. Cred că puteam câștiga în timpul regulamentar.

Calificarea ar fi însemnat un eveniment important pentru noi. Oricum, jucătorii merită felicitări, nu meritam să pierdem astăzi. Eu cred că am făcut un meci bun, dar ne lipsește ritmul unor astfel de meciuri.

Dinamo are în fiecare săptămână meciuri tari, în campionat, nouă ne lipsesc. Avem jucători buni, dar ne lipsesc astfel de meciuri în Liga a 3-a", a zis Adrian Falub la TV Telekom Sport. 

Gabi Giurgiu, mijlocaș U CLUJ

"A contat destul de mult acel penalty ratat de mine. Din păcate nu pot da timpul înapoi. Ne bucurăm că suporterii au venit la meci, sper că au văzut un meci frumos, dar au plecat supărați.

Noi speram să câștigăm azi, eram pregătiți. Ne-am dorit mult să ne calificăm. Din păcate nu s-a putut. Acum ne rămâne campionatul, vrem să promovăm în Liga a 2-a. Apoi vom vedea dacă putem face pasul spre Liga 1". 

GEORGE FLORESCU, mijlocaș U Cluj:

"E puțin trist. N-a fost nicio diferență între noi și Dinamo azi. Poate chiar cu un plus pentru noi. Noi am avut azi niște suporteri senzaționali. E o emulație deosebită la U Cluj. Mă simt mândru că sunt în această echipă. Din păcate am pierdut, e trist, dar este o experiență bună.

Trebuie să știm cum să tratăm acest meci. Indiferent de nivelul arătat azi, noi suntem echipă de Liga a 3-a, fotbaliști de Liga a 3-a. Am venit aici să scăpăm cât mai repede acest club de eșaloanele inferioare. Sper ca U Cluj să se bată la cupele europene în viitor". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  30 Noiembrie 2017, 19:24

Rezultatul a fost ...1-1! Chestia cu loviturile de departajare tine si de inspiratia antrenorului!Nu se recomanda sa fie pusi sa traga jucatorii cei mai tehnici sau jucatorii obositi!Sunt multe exemple in acest sens!Ca a fost just sau nu,depinde din ce parte privesti!Pentru ca Dinamo a avut 2 situatii in care i se puteau acorda penalty!Ia sa ne imaginam ce scandal ar fi fost azi pe GSP daca asa ceva i s-ar fi intamplat FCSB-ului!

catalin_cj
catalin_cj  •  30 Noiembrie 2017, 09:35

Din păcate penalty-urile bătute șmecherește au fost fatale. In asemenea meci bați cum scrie la carte, în plasa laterala bună dobori avioanele. Per total, exceptând a doua repriză, U a fost la nivelul lui Dinamo.

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Noiembrie 2017, 08:42
Postat de corectu pe 30 Noiembrie 2017, 07:31

U merita sa se califice.A ratat le inceput un penalty.

Corectule eu am fost pe stadion , U Cluj sa ridicat la înălțimea lui Dinamo , meciul a fost echilibrat și ORICARE dintre echipe ar fi putut cîștiga , dar sa ajuns la lovituri de la 11m și EU ca mulți alții din tribune spun că pentru felul amatoristic de miuță din spatele blocului în care fotbaliștii lui "U" au executat loviturile de la 11m , noi NU AM MERITAT să mergem mai departe. Loviturile de la 11m fac și ele parte din joc , iar modul în care au ratat ai noțtrii loviturile , a fost ridicol și demn de milă. Suntem DE ***. Nu , nu am meritat NIMIC.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează