FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - VIITORUL 3-2

FC Botoșani continuă să uimească, iar antrenorul promite: "Ar fi păcat ca jucătorii să nu profite de asta"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 23:21

FC Botoșani a învins-o pe Viitorul, scor 3-2, reușind să se califice în premieră în sferturile de finală ale Cupei României. După meci, tehnicianul lui FC Botoșani, Costel Enache, și-a felicitat jucătorii pentru seria de rezultate bune și a declarat că speră ca echipa sa să ajungă cât mai departe în Cupă. 

"Era greu să cred că vom avea un asemenea parcurs, era suprarealistic. Mă bucur de rezultat, de aprecieri și de momentul bun. Încercăm să menținem acest ritm. Sunt rezultate bune care ne aduc bucurie, dar și responsabilitate. Am eliminat pe CFR și campiana României, e păcat să nu profităm de culoarul pe care ni l-am creat. Sunt lucruri care au devenit o țintă clară pentru noi, vrem să ne calificăm și în play-off.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că situația pe care și-au creat-o trebuie s-o ducă până la capăt. Ei sunt realizatorii acestor rezultate și trebuie să meargă până la capăt. 

Am fost eficienți în ofensivă, aici s-a făcut diferența. Trebuie să-mi felicit jucătorii. E pentru prima oară când ajung în sferturile Cupei ca antrenor, luptăm în continuare și sper să îmbunătățesc această performanță", a declarat Costel Enache, la TV Digi Sport. 

VIDEO 
Vezi aici toate rezultatele zilei din Cupa României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
geodelamare
geodelamare  •  29 Noiembrie 2017, 06:43

E bine. Botosani, Iasi, Cluj,Sibiu(?),Calarasi-de ce nu?-Timisoara-oricare ar fi echipa.Daca implicarea autoritatilor locale s-ar limita numai la nivelul de infrastructura..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează