FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  REGULAMENT

Federația anunță schimbări după duelul dintre dinamoviști: "Nu e normal așa ceva"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 17:39

Regulamentul Cupei României se va schimba după meciul dintre Dinamo și Dinamo 2, din șaisprezecimile competiției, a anunțat Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu.

Acesta a declarat că nu este normal ca formațiile care se întâlnesc în competiție să aibă același patron, iar astfel de situații nu vor mai avea loc în viitor.

"Nicio echipă satelit nu va mai avea voie să participe în această competiție. Problema nu e că o echipă satelit poate întâlni echipa mamă. O echipă satelit poate încurca o echipă din primul eșalon. Poți trimite de la prima echipă, în afara listei de 15 jucători, orice jucător la echipa a doua. Și poți trimite astfel de jucători când ai tu interes.

Și nu e normal așa ceva. UEFA și FIFA interzic echipelor să aibă același patron. La noi e culmea, se întâlnesc direct două echipe cu același patron", a spus Vochin la TV Dolce Sport.

Formația antrenată de Ioan Andone s-a calificat cu mari emoții în optimile de finală, scor 2-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  28 Octombrie 2016, 10:40
Postat de bigdeal pe 27 Octombrie 2016, 23:56

UITA-TE tu atent cand jucam in cupele europene;) Sper ca ai remarcat cum se scrie "uita-te".

Desteptule , amarati aia de la uefa inca nu au fost informati de magariile frf-ului, daca mai ti minte sezonul cand csu craiova a terminat pe un loc eligibil de europa league, si uefa nu a permis participarea lor pe motiv ca era o echipa nou infintata, si nu aceeasi u craiova.......dar la cat sunteti de frustrati nu va vedeti mizeria blatista aka fecesebe.............amintirile va chinuiesc , amintirile va rascolesc, nu mai exista steaua care apartine de drept csa-ului, si nu becaliotului infractor..........

cobra_z
cobra_z  •  28 Octombrie 2016, 09:54

felicitam aceasta masura a frf , alaturi de condamnarea si raportarea blatului dintre 2 echipe anonime din liga a 3-a la uefa ! bravo vochin, bravo burleanu ! nici o vorba despre fcsb si viitorul ! sssst...asa slujitorilor , slujiti la mafia becalista ca o faceti atat de bine...

bigdeal
bigdeal  •  27 Octombrie 2016, 23:56
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 27 Octombrie 2016, 23:35

Intradevar pentru ca steaua nu mai exista , acum este clona fecesebe......cand spui "steaua" mai uitate si pe emblema aia si vezi ce scrie, dar la cat esti de frustrat nu mai diclesti bine....

UITA-TE tu atent cand jucam in cupele europene;) Sper ca ai remarcat cum se scrie "uita-te".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează