FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA

Fernando Varela a vorbit cu Guilherme înaintea meciului cu Petrolul » La ce se aşteaptă brazilianul din partea fanilor ploieşteni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 14:06

Fernando Varela a vorbit despre partida pe care Steaua o va disputa mîine la Ploieşti în compania Petrolului, în semifinalele Cupei României, de la ora 21:30.
Fundaşul în vîrstă de 27 de ani a recunoscut că echipa nu-i duce lipsa golgheterului Claudiu Keşeru, care a plecat în iarnă la Al Gharafa, deşi în ultimele două jocui de campionat n-a înscris nici un gol şi a vorbit despre Guilherme, noul său coleg de cameră şi fostul fotbalist al Petrolului.

"Avem nevoie să cîştigăm acest meci pentru a trece de perioada neagră în care n-am înscris. Petrolul are jucători foarte buni, însă noi cred că avem o echipă mai bună. Sîntem cu gîndul că dacă nu marcăm va fi greu să cîştigăm. Avem ocazii, dar nu dăm gol.

Nu ne gîndim la Keşeru, trebuie să ne aducem aminte că deşi n-am marcat în ultimele două meciuri, am înscris trei goluri cu Astra în Cupa Ligii. Noi vrem să cîştigăm şi titlul, ăsta e cel mai important lucru pentru un fotbalist.Stau cu Guillherme în cameră. Şi el se aşteaptă la o primire ostilă din partea ploieştenilor", a spus Varela la televiziunea sportro.

Petrolul Ploieşti şi Steaua se vor înîlni joi, de la ora 21:30, în direct pe Pro tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
juliusmad
juliusmad  •  04 Martie 2015, 16:01
Postat de galateanuldingalati pe 04 Martie 2015, 15:32

ce treaba sa aiba un suporter sanatos la cap cu un fotbalist strain? ala daca e profesionist pleaca unde are oferta mai buna.cred ca nu erau de 5 generatii gazari, a facut junioratul la petrolul si apoi a tradat culorile :)

dupa mintea lui agb87 si a lui humanimal e tradare maxima si strugurii sunt acri :)))

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  04 Martie 2015, 15:32

ce treaba sa aiba un suporter sanatos la cap cu un fotbalist strain? ala daca e profesionist pleaca unde are oferta mai buna.cred ca nu erau de 5 generatii gazari, a facut junioratul la petrolul si apoi a tradat culorile :)

agb87
agb87  •  04 Martie 2015, 15:15

vierme si merita soarta de mercenar. totusi cred ca publicul nu va fi prea dur cu el din moment ce nu s-a transferat niciodata la steaua. s-a transferat in germania iar de acolo l-a luat fecesebe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează